17. juli 2024

Fugleinfluenza – den “nye corona” – skræmmekampagnen tager til

Billede fra en gård ved Ålsgårde på Sjælland, hvor der i 2016 var konstateret fugleinfluenza.

Vi har sagt det før – og nu siger vi det igen – der er flere skræmmekampagner på vej, så Hr og Fru Danmark kan holdes skræmte og bange – nemlig så de gør, hvad der bliver sagt, og de tager de vacciner, der bliver beordret!

Denne gang er det fugleinfluenza, som er på tapetet, og som de nu ruller ud med den helt store skræmmekampagne…

Meget belejligt har WHO lige vedtaget den nye IHR, altså International Health Regulations, som betyder, at Theodros (lederen af WHO) nu kan erklære hvad som helst en pandemi – og tvinge folk til bl.a tvangs vacciner! (hvis du vil vide mere om, hvad dette betyder, så se med her og her – VIGTIGT!)

Men se bare Reuters her – de er allerede i gang med til at promovere sundheden – super dejligt, at EU nu sikrer os 40 millioner doser – som selvfølgelig er helt “gratis”, venner, ligesom coronavaccinen og de øvrige vacciner jo var/er… naturlig sundhed og immunforsvar er noget der hørte fortiden til…

*
*
*

Fugleinfluenza fra laboratorier

Jimmi Dore, den kendte podcast vært, har dykket ned i, hvad de har gjort ved fugleinfluenzavirussen i diverse laboratorier rundt om i USA og Kina.

Robert Redfield, den tidligere direktør for US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), forudsagde, at dødeligheden for fugleinfluenza kunne være “et sted mellem 25 og 50 procent”. Det er markant højere end dødeligheden for Covid-19, som var 0,6 pct. Og alligevel arbejder USA og Kina aktivt sammen om at udvikle dødeligere og mere smitsomme fugleinfluenza-stammer.

Jimmy undrer sig over, hvorfor Redfield og andre ikke er mere animerede over den alvorlige trussel, som fugleinfluenzaen udgør.

Se med her :

Fra the Jimmi Dore show

Se hele klippet med Dr. Peter McCullough her :

Fra Alex Jones show

… Så hvad tænker du, er du klar til en ny omgang skræmmekampagne med en ny sygdom med masse vaccination – der denne gang potentielt kan ødelægge og destruere hele fødekæden – er du klar til at gå sulten i seng!?

Eller er du klar til at vågne op og se, hvad der foregår???Loading