17. juli 2024
Darwins teori

Evolutionen er Darwins teori om, hvordan det hele startede, hvor og hvad vi kommer fra, og hvordan arter har ændret sig til andre arter. Men kan vi overhovedet stole og tro på disse teorier? Hvor meget af det kan bevises, og/eller er det bare en masse skøre teorier, som nogen har fundet på, og som man så lærer børn og unge i skolerne, så de ikke begynder at tænke selv og fx spekulere på, hvad der egentlig skete, og hvad historien er ?

Living Waters med Ray Comfort har her lavet en ret genial rundspørge ved en række studerende og professorer om evolutionen, om tro og om fakta, hvor alle uden undtagelse er blevet lidt mundlamme – og som gør, at man sidder tilbage med endnu flere spørgsmål, end man startede med.

Se med her, videoen er 24,54 min lang :

The evolution lie

Filmen kan også ses her, hvis ovenstående fejler :

https://rumble.com/v2l7imi-four-top-professors-cant-prove-evolution-evolution-vs.-god-movie.html

Se mere af Living Waters materiale her :Loading