19. juni 2024

Vacciner til dyr – kan ende med at slå dyret ihjel!

Helle Nielsens opslag på Facebook

Helle Nielsen er hesteejer, og havde d. 20. maj 24 fået sin hest vaccineret mod herpes med det resultat, at hendes hoppe reagerede negativt på vaccinen ved at få bl.a motoriske problemer – dette postede hun på Facebook, læs her.

Det fik over 150 (dd) til at svare på opslaget, hvoraf ca halvdelen har oplevet negative konsekvenser af at vaccinere deres hest, og også andre dyr.

Så spørgsmålet er, tør du lade din hest vaccinere!? Og hvorfor skal vi overhovedet vaccinere – det gjorde man ikke i gamle dage, og der var hestene aldrig syge – idag fejler de alt muligt!

Alle heste, alle dyr og mennesker har herpes, men det kommer an på ens immunforsvar og generelle helbred, om det bryder ud, så i stedet for at sprøjte sig med en masse kunstigt, der kan skade mere end det gavner, så gælder det i stedet om at holde sig sund og rask og spise sundt.

Her er et udpluk af alle kommentarerne :Loading