19. juni 2024

Skal dansk landbrug bare afvikles helt?

Landmændene får konsekvent skylden for alt

Iflg. WEF (World Economic Forum), så ligner det grangiveligt, at det er planen.

I Holland har regeringen presset igennem, at bønderne skal reduceres ca 1/3 af, hvad der er nu – I Irland har bønderne fået besked på, at slå en million dyr ned, og i Danmark kommer der fra januar meget skrappe krav til landbruget – så skrappe at de iflg. Bæredygtig landbrug, ikke kan overleve!

Minkerhvervet var nemt at nedlægge – ikke ret mange støtter produktionen af mink skind, og de er blevet udskamme i årevis i den etablerede presse.

Næste erhverv er højst sandsynligt fiskerne – derefter fugle og så grise /køer.

Hvornår er nok nok for de danske

Et lovforslag, der lige nu cirkulerer de sociale

Sky News host Rowan Dean says the Netherlands seems to be sliding into dictatorship under Prime Minister Mark Rutte as its national government has been “penetrated by globalist activists from the World Economic Forum”.”Currently the Dutch government is embarked upon insane efforts to slash greenhouse gases and reduce the amount of nitrogen ammonia in the soil by 30 to 70 per cent by 2030,” Mr Dean said.”The Netherlands House of Representatives has released a statement which said: ‘The honest message is that not all farmers will continue in business. Those who do will have to farm differently'”.”Wow – just think about that.”


En dansk fisker beretter, at østersøens torskebestand har det skidt, ikke begrund af overfangst, men FORDI man har fra myndighederne/ og deres ” eksperter” side, har totalt fredet de mange mange sæler som holder til omkring Christiansø / Bornholm……Den alt for store population af sæler smitter torskebestanden med deres indvoldsorm…

Torsken opsamler disse indvoldsorme fra havbunden og bevirker at fiskene bliver hårdt angrebet/ svækket/ syge og dør inden de bliver 2 år…Derfor er der ingen store torsk at fiske længere i østersøen……..

Han fortalte også at i Norge har de stadig en stor sund torskebestand, men fiskerne får at vide de ikke må fange dem fordi bestanden er truet….

Så alle de mange tusindevis tons af torsk de fanger må de smide tilbage i havet igen.

“Så det er ikke fordi torskebestanden er truet, fordi så ville vi jo ikke kunne fange dem, men det er det de norske “eksperter” biologerne/ de norske myndigheder bruger som argument for, at vi ikke må fange dem, fordi bestanden er truet, og det passer jo overhovedet ikke”…..”Men når vi taler højt om dette, så risikerer vi at miste vores arbejde som fisker”….

Hvad sker der her mon, systematisk er man jo igang med at lukke fiskeriet ned også, således at mennesker ikke længere kan fiske enten på grund af syge fisk, som de danske myndigheder er direkte årsag til når man ikke ønsker at løse problemet med den alt for store population af sæler i Østersøen og de norske myndigheder som via restriktioner stopper fiskeriet med den løgn af den norske torskebestand er truet….DEN STORE NATUR LØGN….det samme kan man sige om de denne agendas ønske om de danske National Parker / dyremishandling, som helt bevidst smadre den danske natur……..kig evt ind på gruppe “Stop indhegningen” i kommende National Parker NNP for dyrenes skyld.Hvad er så linket her mon ?

Loading