20. juni 2024

Endnu en forrykt skattestigning fra regeringen og støttepartierne, og et direkte angreb på det arbejdende folk. Denne gang koster det potentielt op til 1.400-1.500 kroner om måneden!!! Læs med her….Forstil dig, at du oveni de massive prisstigninger alle oplever, kommer hjem fra ferien, og finder ud at regeringen, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten i stilhed inden sommerferien lige har forringet din økonomi med ca. 1.400-1.500 kroner om måneden. Det er virkeligheden for mange med firmabil. De gjorde, som politikerne ønskede, og rykkede i stor stil fra Diesel til plug-in fordi politikerne ønskede det. Og nu bliver de så straffet af de samme politikere. Med et snuptag, så hæver man nu beskatningen for disse biler med 30.000kr fra 2023. Ja, og jeg fik i et svar, i går, desværre bekræftet min bange anelse.. Man gør det tilmed også gældende for eksisterende aftaler. Så det betyder at hvis man sidder i en eksisterende aftale, så er det bare ærgerlig Sunny Boy.. Det er fuldstændig forrykt! Forestil jer, at man pålagde offentlige ansatte en ekstra skat på 30.000. Og de fik mindre til sig selv. Eller folk på overførsler.. Der ville være massiv politisk og mediedækning.. Men når det er det arbejdende folk, som har brug for en bil, så er det anderledes.. så er politikerne ligeglade. Det gør åbenbart ikke ondt på bilejere, når de får forringet deres økonomi. Men det gør det. Og vi skal have et opgør med den hetz der foregår mod bilisterne. Og til alle jer med biler og MC. I skal vide at I har fået en ven på Christiansborg. Jeg vil kæmpe benhårdt for bedre vilkår for jer.Hvis magten skifter til valget, så vil jeg og NB derfor kræve, at de her tåbelige skattestigninger bliver rullet tilbage.

Lars Boje Mathiesen Skatteordfører

Loading