20. juni 2024

I SLOVENIEN ER VENSTREFLØJEN KOMMET TIL MAGTEN

Det får katastrofale følger!

De går i næste uge i gang med at afmontere det 200-kilometer lange grænsehegn til Kroatien, der beskytter landet mod migrationspresset. Det meddelte den kvindelige slovenske indenrigsminister Tatjana Bobnar i fredags – 8.7.22 – på en pressekonference efter et regeringsmøde.

På hendes initiativ har ministeriet også nedsat et nyt rådgivende udvalg, der skal fremme sikrere migrationsruter, mere effektive asylprocedurer og opholdstilladelser og lettere betingelser for international beskyttelse og social integration.Ifølge Tatjana Bobnar skal asylansøgere systematisk integreres i samfundet og arbejdsmarkedet og at have mulighed for at lære sprog og forhindres i at blive udnyttet af arbejdere.

Mere her i den ungarske avis Hungary Today:

Hungary Reacts to Slovenia’s Dismantling of Border Fence


Det var vel nok synd. Slovenien har hidtil været et land, der mindede om Danmark før 1970 – et land med tryghed, en lille befolkning på lidt over 2 mio. og var det rigeste land fra det tidligere Jugoslavien. Nu kommer det nok til at ligne Danmark om få år. 😔

Loading