11. juni 2024

Der dannes stor turbulens bag møllerne. Dette kan påvirke vejret med ændringer og kan resultere i mere tørke

“De største vindmølleparker er på 5-600 vindmøller. Som det ses på billederne så dannes der stor turbulens bag møllerne. Dette kan påvirke vejret med ændringer. Hvis dette kan resultere i mere tørke, så er det jo en katastrofe.”

“Downstream wind turbines may lose 20 percent or even 30 percent of their power compared to their fellows in front, according to a study on wake effects at Horns Rev that MacKay highlights on his blog.

The paper also emphasizes that different wind directions make it practically impossible to gauge an overall “steady state” for large wind farms, unless researchers can sample wind speeds and directions at multiple points throughout the array.”

Luft flow omkring i verdenen blive lavet om, det ændrer dyrs migrationsmønster, vejrmønstre, m.v. det kan have enorme konsekvenser for biotopen, og livet generelt på jorden.

De fleste pro vindmøllefolk kan ikke se problemet – ligesom at man førhen ikke mente DDT (der bl.a er skyld i polio) var et problem – ej heller div. gifte i både landbrug og produktion, og at det var helt ok at dumpe giftige kemikalier i vandet, så nu har vi bla. tungmetals problemer rundt omkring i Danmark…”

Som skrevet står (kan påvirke vejret) DET påvirker vejret en hel del og DMI tager også højde for det i deres vejr beregning så det er ingen nyhed det skal jo barer oplyses om det.”

Med andre ord, mange vindmøller kan være med til at ændre klimaet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/vindkraft-kan-paverka-resultatet

https://www.popsci.com/technology/article/2010-01/wind-turbines-leave-clouds-and-energy-inefficiency-their-wake/

https://www.facebook.com/groups/klimarealisme.dk/permalink/1210069792875211/


“I Danmark regner det i gennemsnit mest mod vest. Hvis Jylland “udvides” med store havvindmølleparker mod vest, vil nedbøren ligeledes falde længere mod vest, og det vil på sigt kunne give mindre nedbør over de østlige landsdele.” fra :

https://vejr.tv2.dk/2022-05-18-store-havvindmoelleparker-kan-aendre-vejret-paa-land?fbclid=IwAR3pqgOxG1maaW4fhGEgyqiwnhUSStDB7ofLFKsmwrdFuuCovv3Ra1RfqKg


Vindmøller påvirker vejret og i langt større grad end man før har troet.

Vindmøller trækker energi ud ved at bremse vind. Mindre vind betyder øget temperatur. Mindre vind betyder endvidere mindre nedbør over land, da vinden flytter skyerne. Dette giver mere tørke i naturen og i landbruget.

Mindre vind betyder også mere iltsvind pga. nedsat omrøring i havet. Iltsvind betyder fiskedød og dermed nedsat fiskefangst..

Her en engelsk rapport om fænomenet.

https://www.weforum.org/agenda/2018/09/massive-solar-and-wind-farms-could-bring-vegetation-back-to-the-sahara?fbclid=IwAR2WwHZi8fgYiKluz0OYi1NpENISaRnTMSZ1baUURjwqBMmyN-pqmCdrpU0

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13982477/store-vindmoelleparker-paa-havet-aendrer-vejret-inde-paa-land/?shareToken=5gkqq7ue3fnlvqgcbvc6h1mo&fbclid=IwAR3dhtp1d71WuUZsclVrAd2QP-dDDdWCGbNubYOzsMShkuN4mh0L4EzHd68

Loading