14. juni 2024

Sjovt – eller spøjst – at der er så mange flere dødsfald, nu her efter at de eksperimentelle injectioner, også kaldet vacciner i folkemunde, blev indført?!

Se her – graf fra Australien

Mange mennesker rundt om her i landet – ja verden faktisk – har lagt mærke til, at ambulancerne kører ofte – faktisk så ofte, at det er direkte bekymrende. De kører også oftere steder og i landsdele, hvor der før måske var 1-2 gange i løbet af et år, kører de nu mange gange.

Udpluk fra en debat på Facebook :

“Her hvor jeg bor, må jeg også konstatere, at udrykning lyder ofte flere gange om dagen, hvor det før var en sjældenhed, faktisk.”

“Jeg bor lige ved siden af Rigs hospitalet. Aldrig før har der været så meget udrykning som de sidste 2 år, nogle gange kører de også uden udrykning, der er gang i den. Nu må læger og andre faggrupper, se at komme på banen og råbe dette vanvid og aflivning på borgerne op. De må da kunne se at den er helt gal efter de eksperimentelle kvaksigner kom i spil. Nu vil de gud hjælpe, igang med det fjerde stik til de ældre. Vi er vidne til et folkemord udført af skruppelløse sataner, med hjælp fra den ufattelige dumme flok tumper som frivilligt støtter op om deres egen og andres henrettelse. “

“Jeg bor på Frederiksberg og der er udrykning næsten hver dag nu.”

“Jeg har kontor i Hillerød, tæt på hospitalet, og tæt på Hillerødmotorvejen, de kører konstant, men ikke til Hillerød sygehus, og jeg ved at når de kører forbi, er de på vej til riget, som er blodpropper og hjerte. Trust me I know for har tager turen en del gange før jeg havnede på riget i 18 med blodprop i hjertet ( før vax tiden ) mine 2 venner der er ambulancefører og lægebil siger de aldrig har oplevet noget lignende. De vil snart samle sig og gå offentligt. “

“Selv på Bogø 1200 indbyggere er der i hvert fald mindst 1 om dagen.”

“Jeg bor i Skjern (Vestjylland ) hvor der er knap 8000 indbyggere, jeg hører nærmest udrykning hver dag, ofte to gange dagligt, og det er slet ikke normalt i forhold til tidligere. Jeg har siden sidste sommer skrevet ned når jeg har observeret akut helikopteren, det er blevet til 14 gange, hvorimod det før var 1-2 gange om året 😳 Pga. Skjern ligger et godt stykke mod vest, kommer helikopteren bl.a. når det drejer sig om hjerneblødning og blodpropper. Der er noget helt galt, og jeg tror godt jeg ved hvorfor 🙁 “

“Ja de kører hele tiden, ser dem køre over den nye Lillebæltsbro mange gange om dagen.”

“.. bor ved siden af Bispebjerg hospital, der er rigtig meget gang i den …incl den berømte akutlæge bil i røven, den der bruges når der har været hjertestop eller potentiale til hjertestop 💥💥💥”

“Masser her Roskilde især her til aften.”

“De kører konstant her i Odense og jeg bor ikke langt fra sygehuset.”


Dét, man ikke taler om….

Hvorfor er der pludselig kommet et begreb, der hedder SADS – Suddenly Adult Death Syndrome?

Og hvorfor har der det sidste år faldet atleter om i hobevis, når det førhen hørte til sjældenhederne!?

Skrevet af en ekstern skribent :

Dødsårsag: Ingen!

Hvis I pludselig dør, skal I ikke tage jer af det, det er meget normalt og hedder “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS).

I hvert fald er det blevet så normalt efter massevaccinationerne (men uden at have noget med dem at gøre, forstås), at sunde og raske unge mennesker dejser døde om uden umiddelbart påviselig årsag, at man har oprettet en terminologi, så man bedre kan benævne det uden ligefrem at være nødt til at tale om det.

“Mail Online” kalder SADS for “a mysterious syndrome” og folk under fyrre anbefales at gå til deres læge for at få hjertet tjekket. En større undersøgelse er sat igang for at finde dét gen, som må være ansvarligt for miseren.

Jeg synes det lyder fantastisk! Når de har fundet det, kan de jo tilsætte de relevante komponenter til den mRNA-vaccine, de har tænkt sig at vi alle sammen jævnligt skal have, som vi ved i forvejen har genredigerende egenskaber.

Ikke for at ødelægge noget for nogen – og da slet ikke de flittige medicinere, der er gået i gang med at lede højt og lavt i vores gensekvenser – men patologen prof. Arne Burkhardt påtog sig i 2021 at obducere sådanne 15 personer, der på mystisk vis var drattet om uden en påviselig dødsårsag.

Ved første øjekast så alt helt normalt ud derinde. Organerne lå, hvor de skulle og så ud som de skulle. Men da hr. Burkhardt er en indædt herre, gav han ikke op så let og snittede med sin skalpel stykker ud af organerne og lagde dem under under mikroskop …

Og dér viste det sig, at organerne for 14 ud af de 15 dødes vedkommende var blevet angrebet af kroppens egne dræberceller – hvilket var dødsårsagen.

Det er også, hvad man kalder en immunologisk reaktion, hvilket vil sige, at immunforsvaret går til angreb på kroppen selv.

Man kan for eksempel forestille sig, at dette sker, hvis noget af rna’et fra mRNA-vaccinen har fundet vej til celler i kroppes organer og programmeret dem til at fremstille spike-protein.

Det betyder, at personen ikke blot bliver immun over for covid-virusset, men også over for sine egne organer. Og det er selvfølgelig ikke så godt, for i modsætning til en virus, som ingen har brug for, så har alle brug for deres organer for at kunne leve. Den vej kunne man jo også gå for at lede efter årsagen til at så mange sunde, raske, unge mennesker pludselig begynder at falde døde om.

Men hvis alt dette ikke skulle interessere jer, kan I også bare vælge at dø af “Sudden Adult Death Syndrome”. Det er en fuldstændigt agtværdig diagnose og noget, der kan ske for enhver.

I hvert fald efter at de begyndte at sprøjte mRNA-vaccinen ind i folk. Link :

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10895067/Doctors-trying-determine-young-people-suddenly-dying.html?fbclid=IwAR1mCZgHFVGTb1TE-RMgW4yI7kcguJlmL7DqQPWTcvaINr416mvB6teFHjc

https://leslynlewis.ca/blog/will-they-give-us-answers-on-sads/


Og hvorfor gør medierne pludselig et stort nummer ud af at fortælle os, at man kan får hjertestop af alle mulige ting og begivenheder?


Det er lidt slående, at folk slet ikke stiller spørgsmålstegn ved tingene – hvor mange kender nogen, der døde lige pludselig?

Personligt kender vi/har vi hørt om her på redaktionen min. 5 yngre personer hver, der pludseligt døde indenfor det sidste år – og rigtig mange har pludselig fået galoperende kræft/cancer.

Det kan også bare være rent tilfældigt

Loading