20. juni 2024

Sandheden om Ivermectin – dét, som “eksperterne” kaldte heste medicin

Filmmageren Mikki Willis har (igen) lavet en helt fantastisk dokumentar film, hvor han har interviewet rigtige og uvildige (ikke købt og betalt for af medicinalindustrien eller Melinda and Bill Gates foundation) eksperter om medicinen Ivermectin, der kunne have stoppet hele plandemien inden dens spæde start.

Desværre er der store kræfter på spil, og Ivermectin blev, af de købte og betalte “eksperter”, hurtigt nedvurderet og kaldt for ikke andet end “ormekur til bl.a heste” – trods det har været på markedet som menneskemedicin i over 60 år, har vundet en nobels fredspris for at være så effektiv, det er billigt, nemt at tage og let at producere.

Fra dokumentaren

Kræfterne på spil er bl.a medicinalindustrien, Bill and Melinda Gates foundation, NIH og Welcome Trust.

Fra dokumentaren
Fra dokumentaren
Fra ddokumentaren

Flere steder i udlandet var de dog mere fremsynede, og måske ikke så styret af medicinalindustrien, så de brugte Ivermectin, hvilket viste fantastiske resultater – bl.a. i Japan, Indien og Peru – men dette blev hurtigt dysset ned, da medicinalindustrien ellers stod til at miste mange penge – rigtig mange penge – hvis det viste sig, at der fandtes et alternativ til de nødgodkendte (som kun kunne blive nødgodkendt, hvis der ikke fandtes et alternativ!) vacciner, som de gerne ville producere og sælge – så de gjorde bl.a det, at de fakede undersøgelser og tests med Ivermectin og påstod, at det ikke virkede – hvilket var let at få ud i medierne, eftersom mange kanaler og programmer er sponseret af bl.a Pfizer – samt at mange af de bestyrelsesmedlemmer, der sidder rundt omkring i de forskellige mediehuse også er på medicinalindustriens lønningsliste!

Fra dokumentaren
Fra dokumentaren
Fra dokumentaren

En virkelig stærk dokumentar, som kan anbefales ALLE at se!!!

Se med her :

https://thetruthaboutivermectin.com/#movie

Loading