19. juni 2024

https://24nyt.dk/imam-landet-er-vores/

https://www.expressen.se/nyheter/nu-atalas-imamen-i–malmo-for-hatpredikan/

Fjenden i vore lande:

SVERIGE ER VORES, SIGER IMAM I Malmø.

Imam Basem Mahmoud, som huserer i ghettoen Rosengård i Malmø, lægger ikke fingrene imellem. “Jøder er efterkommere af svin og aber,” tordner han og henholder sig til, at han bare citerer koranen. Nu er han så langt om længe kommet for retten, tiltalt for “hetz mod folkegruppe”.

Bortset fra det glæder imamen sig til den dag, da muslimerne har magten.

Lars Hedegaard skriver:

“Under en prædiken i februar 2022 gik Mahmoud til angreb på de svenske skoler og sociale tjenester og sagde, at muslimerne vil overtage landet. ”Sverige er vores”, sagde han. ”Det er vores, om de [svenskerne] kan lide det eller ej. Om ti til femten år er det vores.””

Det er, hvad vi er oppe imod i Europa. Men europæerne vil ikke se det. De kigger den anden vej.

Og politikerne forsøger sig med deres evindelige lappeløsninger og vil bilde os ind, at der stadigvæk findes en fredelig løsning. Der skal bare mere tid og endnu flere penge til. Riv nogle boligblokke ned, bland indvandrere og europæere, flyt nogle gymnasieelever…

De aner tydeligvis ikke deres levende råd. Det er jo fuldstændigt grotesk, at et asen som denne Malmø-imam overhovedet er her i Europa. At han ikke forlængst er blevet sparket ad helvede til.

Loading