19. juni 2024

Talskvinde for kontroversiel miljøorgansition flyver igen og igen – mens hun kræver CO2-nedbringelser fra alle andre

“Gør som jeg siger, men ikke som jeg gør!”

“Vi er alle lige – der er bare nogle, der er ligere end andre…”

Fra artiklen :

– Det har ikke noget med aktivistisk forskning at gøre. Vi er forskere, der er aktivistiske, og vi er personer, der har ytringsfrihed. Vores forskning-dimension gør bare, at vi læser forskning, forstår forskning og har adgang til ny forskning.

Derfor skulle man måske også tro, at Laura Horn, der til dagligt er ansat på RUC med speciale indenfor såkaldt politisk økonomi, selv ville gå forrest med et godt eksempel og eksempelvis spare på brugen af flyvninger.

Læs mere her :

https://www.bjoerknaes.dk/talsperson-for-kontroversiel-miljoeorgansition-flyver-igen-og-igen-mens-hun-kraever-co2-nedbringelser-fra-alle-andre/

Loading