19. juni 2024

Borgerløn – hvorfor er det en rigtig dårlig idé!?

3 hovedpunkter :

1. Borgerløn, Universal Basic Income (UBI)

2. Overvågning

3. Social credit system / score

Er du en af de – naive – mennesker, der tror og synes, at borgerløn er en fantastisk idé? Så læs med her og bliv lidt klogere.

Borgerløn er ikke, som du måske tror, gratis penge, der tikker ind på din lønkonto hver måned, uden du skal røre en finger!

Borgerløn er ikke et begreb opfundet af danske politikere, for at give danskere et godt tilbud på en lovende og nem fremtid. Det er WEF’s (world Economic Forum) idé – og hvorfor har de så fundet på det? Ét svar : total kontrol med dig!

Det starter med, at idéen og tanken da lyder meget lovende – gratis penge, what’s not to like!?

Men hvad hvis de “gratis penge” ikke er helt så gratis, som du måske går rundt og tror?

Hvad, hvis du for at få de gratis penge fx frivilligt skal lade dig være forsøgsdyr med diverse medicinske forsøg, sådan gen- og DNA manipulerende injectioner ?

Eller at pengene i virkeligheden er en slags tokens, en slags mærker, som kun kan bruges på visse ting – som staten bestemmer!?

Eller, at du får af vide, at disse penge – alle sammen – skal være brugt inden måneden er omme – for ellers mister du dem – dvs. du, dine børn og børnebørn kan aldrig nogensinde spare op til noget som helst længere.

Hvordan vil du så spare op til fx en bil, et hus, et par fede sko, en ny kjole eller jakkesæt, lege/tøj til dit/dine børn osv osv – fordi du får kun lige, hvad der svarer til en måneds forbrug, og når den måned er gået, så går kontoen i 0 igen.

Så hvis vi siger, du får omkring de 6-7.000 kr i universal basic income (i USA er den omkring de 500$/md, Finland omkring de 750€/md) – som er taksten (og nej, ha ha ha ha ha ha – hvis du tror, den bliver omkring de 20-25k i Danmark, så er du godt nok naiv! Denne takst er – som navnet antyder – universal – dvs alle lande får omkring det samme (WEF bestemmer, remember!? Fordi de kører efter de 17 verdensmål – som siger, at alle skal have det samme, hverken mere eller mindre! Det vil også sige – at du får det samme som én i Sydamerika eller i Afrika! Og omvendt! ) – så betyder det, at du SKAL ud og finde et (eller flere) jobs, for at kunne overleve – men hvor vil du finde et arbejde, når der ikke længere findes arbejdspladser!? Alle små og mellemstore virksomheder er der jo ikke længere, små butikker er der ingen af, og ingen hverken kan eller har lyst til at starte noget op, for det kan man ikke uden penge. Alle er de gået konkurs, takket være landenes regeringer, der valgte at skrive under på en kontrakt med World Economic Forum (Danmark, med Løkke Rasmussen, gjorde i 2018, dette kan du selv Google), og som valgte som små trænende hunde at gøre, hvad WEF befalede og lade landenes økonomi gå i grams)…

Så er der kun det offentlige tilbage – men det offentlige har så til gengæld overtaget hele fødevareproduktionen, al udlejning af ejendom (fordi langt størstedelen af boligmassen skal energirenoveres eller buldoses – læs her!), alle jobs og alt, hvad der genererer penge. Faktisk ligesom kommunismen, hvor staten ejer det hele, hvor alle har lige meget hvor ingen har noget at sige, hvor man ikke kan få succes, hvor frihed var noget, din mormor havde og din tipoldefar kæmpede for i en krig osv…. Lidt sjovt, når man tænker over det, så har flere af de røde fremtrædende politikere faktisk en fortid i diverse kommunist partier, og der er stadig flere kommunistiske partier i Danmark – dette kan I selv Google.

Tror du ikke på det?

Så kan vi så fortælle dig, at sådan er hverdagen for rigtig mange mennesker allerede – fx i nord Korea, Cuba og alle disse lande :

https://www.information.dk/moti/2017/11/kommunistiske-verden

Se denne dokumentar film om emnet – den er så vigtig – både for din dannelse, forståelse og tankevirksomhed – for den trænger til at blive opdateret med, hvad der virkelig foregår – verden er ikke, som du tror (spol evt hen til ca 8.30) :

https://rumble.com/vclmvs-de-grnne-monstre-banned-on-youtube-dansk-dokumentar-92020.html

Og her :

https://www.folketsmedie.dk/dokumentar-film/de-groenne-monstre/

De 17 verdensmål minder faktisk utroligt meget om Nordkoreas kommunisme – her kan du selv se det på en visuel måde :

Læs også her

Her er selv Nordkorea klogere!
– Hvis du kan få børn, vel og mærke – for de medicinske forsøg, du er med i, nedsætter fertiliteten

Se evt her!

Hvis du så stadig tror på, at UBI er en fantastisk idé – tror du så virkelig på, at rige bank- og businessmænd, bestyrelsesformænd, div. ledere, politikere, kendisser – eliten nogensinde vil affinde sig med en sølle UBI!?

De tjener kassen på, at du bliver fattig! For mens du ikke ejer noget som helst, og må leje dig til alt (læs her!), så tjener eliten boksen på at eje ALT!

Som de siger i WEF : 2030, you will own nothing and you will be happy !! (Se her) (og her)

Artikel fra 22 okt 2022 :

Schwab’s WEF pushing for Social Credit System involving Universal Basic Income & Digital Identity

https://expose-news.com/2022/10/22/wef-social-credit-digital-id-ubi


Her er en af World Economic Forums egne artikler om det :

https://www.weforum.org/agenda/2020/04/covid-19-universal-basic-income-social-inequality/


Overvågning

En del af UBI er selvfølgelig overvågning!

Alle de penge – eller tokens, som du bare sådan uden videre “får” om måneden er totalt digitale og sporbare – dvs du kan ikke bruge dem på noget, uden det kan trackes.

“Du har ikke noget at skjule, siger du, så du er ligeglad”?

Hvad så, hvis din bank eller staten begynder at bestemme, hvad du kan bruge dine penge til?

Som fx Mastercard her, der har introduceret en CO2 beregner (Carbon calculator), der udregner hvor meget CO2, dit køb udgør.

https://youtu.be/ggiZ2Dw7m3o

Derudover er der den “almindelige” overvågning, som også foregår i stigende


Social credit system / score

En række nyhedsstationer har lavet nogle gode og meget beskrivende indslag om the Social Credit System i Kina – de giver et rigtig godt billede af, hvad vi har i vente.

Og her :

https://vm.tiktok.com/ZMFjY4oCx/

Sådan her kan det se ud for Dig i en nær fremtid, hvis du fx ikke har taget skraldet ud, hvis du har fået et glas vin, gået over for rødt, bandet over chefen, kørt 5 km for hurtigt i en overhaling, købt for meget soya baseret veganer mad eller hentet dit barn 10 minutter for sent ved dagplejeren osv osv… SÅ mister du point – og så bliver du straffet!


Så synes du stadig borgerløn er en fed idé …??

Nej vel!?

Vågn nu op, gør noget, og tag for eftertiden klogere beslutninger! (så længe, vi selv får lov til at bestemme selv)Loading