15. juni 2024

Eliten vil reducere mængden af mennesker på jorden – BETYDELIGT!

*

Og så vil de hacke mennesker (se link længere nede).

Den Israelske historiker Yuval Noah Harari, som i øvrigt er rådgiver for WEF’s formand Klaus Schwab, har af flere omgange udtalt, at der er for mange mennesker på jorden, at alle disse mennesker er “useless eaters” – dvs. ubrugelige og i overskud, og han vil hacke mennesker for at undersøge, hvad der sker indeni – og så har han udtalt, at vi ikke har en fri vilje og andre dystopiske udtryk.

Eksemplerne på hans udtalelser nedenfor er langt fra de eneste :

Yuval Noah Harari

Her er nogle af hans citater :

“Science is not really about truth. It’s about power.”

“I think maybe in a couple of decades, when people look back, the thing they will remember from the Covid crisis, is this is the moment when everything went digital. And this was the moment whenever everything became monitored, that we agreed to be surveyed all the time, not just in authoritarian regimes, but even in democracies and maybe most importantly at all, this was the moment when surveillance started going under the skin, because really we haven’t seen anything yet.”

I think that the big process that is happening right now in the world is hacking human beings. The ability to hack humans to understand deeply what’s happening within you, what makes you go. And for that, the most important data is not what you read and who you meet, and what you buy, it’s what’s happening inside your body. So we had these two big resolutions, the computer science revolution, or the infotech revolution, and the revolution in the biological sciences and these are still separate, but they are about to merge, They are merging around, I would say the biometric sensor. It’s the thing, it’s the gadget. It’s the technology that converts biological data into digital data, that can be analysed by computers. And having the ability to really monitor people under the skin, this is the biggest game changer of all.”

“We have all these myths of free will, that everything we choose is of our own free will. And this is a myth that served us well for a couple of centuries, but now it has become dangerous.”

“You don’t have any answers in the Bible : What to do, when humans are no longer useful to the economy. You need completely new ideologies, completely new religions. And they are likely to emerge from Silicon Valley, or from Bangalore and not from the Middle East, and then likely to give people visions based on technology.”


Mennesker er de nye guder

Yuval Noah Harari har udtalt flere gange, at vi ikke længere behøver en Gud, for han vil gerne lave mennesket om (nogle (!) – ikke alle, da mange mennesker for Yuval Noah Harari ikke er andet end “useless humans“), bl.a vha teknologi og vacciner / indsprøjtninger – han vil gerne lave mennesket om til små Guder – og han gerne vil hacke menneskets hjerne og “gøre det bedre”, upgradere, om man vil.

Alex Jones/Infowars har samlet et lille potpourri af nogle af Yuval’s mange udtalelser her :

*

Så med andre ord, så vil Yuval Noah Harari upgrade (nogle) mennesker til små Guder, fordi Gud findes ikke, og alt dét med, at man synes, man har fri vilje, en sjæl, at “ingen ved, hvad der sker indeni, og hvad man tænker, andet end en selv osv osv – det er slut – det er ovre…”


“Dette var øjeblikket, hvor overvågning startede under huden”

Rebel News skrev d. 9/6/22 en artikel om Yuval Noah Harari, hvor de skriver :

“I går aftes afsnit af Ezra Levant Show undersøgte vi den opsigtsvækkende retorik og uhyggelige forudsigelser fra den kendte Klaus Schwab-allierede og den israelske Yuval Noah Harari.

Fra tilsyneladende at støtte en massiv stigning i digital overvågning – tilsyneladende endda “under huden” – til mærkningen af ​​store dele af befolkningen som “ubrugelige” på grund af den kommende kunstig intelligens-revolution, er det klart, at Mr. Harari ser sig selv som et skridt over de plebiske masser, som han forelæser for.

Harari har også været glad for at nedbryde religion og fri vilje som “falske nyheder”.

Dette beskriver han i bogen, “21 Lessons for the 21st Century,”:

“Jeg er klar over, at mange mennesker kan være kede af, at jeg sidestiller religion med falske nyheder, men det er præcis pointen. Når tusind mennesker tror på en opdigtet historie i en måned, er det fake news. Når en milliard mennesker tror på det for en tusind år, det er en religion, og vi bliver formanet til ikke at kalde det ‘falske nyheder’ for ikke at såre de troendes følelser (eller pådrage sig deres vrede).”

Læs artiklen her :

https://www.rebelnews.com/klaus_schwab_ally_yuval_noah_harari_surveillance

Og se her :

https://www.instagram.com/reel/CjhM2e0DDcX/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Og her :

*

Og her :

*

Reduktion i antallet af mennesker i verden

Der er rigtig mange videoer med Yuval Noah Harari – og han er såmænd ganske seriøs! Han mener virkelig det, han siger!

Sammen med Bill Gates, Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, direktøren for Pfizer og Moderna og en lang række andre fra eliten, har de bl.a kommet op med en plan om at reducere antallet af mennesker i verden – og dette skal bl.a ske igennem vacciner og medicinering.

Tror du ikke på det!?

Så se lige videoerne ovenfor igen – der siger han det ordret!

Og det er også DIG, kære læser, de snakker om! Det er ikke bare mennesker i et eller andet land, langt væk – hvorfor tror du, at håndteringen af fx corona og tvangen om vaccinerne var den samme hele verden over i alle lande !?

Verdens ledere kørte håndteringen helt ens efter en drejebog, skrevet af bl.a Yuval Noah Harari, Bill Gates, Klaus Schwab og Co., og vi kan takke bl.a Lars Løkke Rasmussen for, at vi også fulgte planen, pga hans/Kristian Jensens underskrift i 2018 :

*
*
*

Vågner du snart op??????Loading