19. juni 2024

Fjernvarme er det næste i rækken, der kommer til at stige helt vildt

Ekstern skribent :

Jeg er glad for, at jeg har en sølvpapirshat. For havde jeg ikke haft den, sad vi nu i en 300 kvm stor et-plans ejendom, med et forbrug på 12-13 paller træpiller om året – med en katastrofal EU-lov på vej om “energiforbedring”, se her, som vil tvinge flere hundrede tusinde boligejere ud af deres bolig – med en kæmpe gæld for et “værdiløst” hus og “varmelån”.

Fjernvarme – its a trap.

Næste år kommer fødevarekrisen.

Men jeg er jo også bare en tinfoliehat….

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/familie-i-stor-villa-forventer-fjernvarme-regning-paa-120000-vi-er-naaet?cid=soc_facebook_drnyheder_post_0oid7hdk&fbclid=IwAR1PBDStG9gn3ivaKtVoKiwNZIiJRxK-XIYt9Nhmh_Vk_pVstBJE11aGgFA

Loading