19. juni 2024

Vigtig : Corona bedraget mm. afsløret i denne fantastiske doku af bl.a Robert F. Kennedy Jr.

d. 18/10-22

Hvis I ikke ser andre film resten af året eller i jeres liv, så se denne som den sidste – det er nok den vigtigste film i nyere tid – lavet af bl.a Robert F. Kennedy Jr – og den omhandler hele ko Rona narrativet og bedraget 🔥

Se den her med mulighed for engelske undertekster :

https://youtu.be/ENHltGXO0YE

Eller se den på nedenstående link – den er gratis de næste 9 dage (fra idag d. 18/10-22) ….

(Filmen er på engelsk og er desværre ikke tekstet eller oversat.)

Der er så meget sprængfarligt og banebrydende viden i den (som vi jo var nogen, der godt vidste i forvejen), som simpelthen skal ud til masserne!!!!

Måske de så vil og kan vågne???

Så del del del alt hvad i kan 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 ❤️

Fra siden :

I løbet af mere end et år med omhyggelig og grundig efterforskning og interviews har Robert F. Kennedy Jr. afsløret chokerende sandheder om samordning, bedrag og manipulation, der påvirker vores familiers frihed, sundhed og sikkerhed.

Men på trods af censur, boykot fra boghandlere og biblioteker og smædekampagner mod forfatteren, er hans bog, “The Real Anthony Fauci” (den ægte Anthony Fauci) en New York Times bestseller med over 1.000.000 solgte eksemplarer.

Og nu er den bog blevet til en spillefilm i fuld længde…

Filmen er gratis de næste 9 dage (fra idag d. 18/10-22), og det kræver kun en email registrering – hvilket er billigt set i forhold til den mængde viden, som filmen bugner af!

Se filmen her, del del del del del del del del del del alt hvad du kan – og bliv klogere :

https://www.therealanthonyfaucimovie.com/trailer/

In English :

Within the first 5 minutes, you know why Robert F. Kennedy Jr.’s blockbuster bestelling book “The Real Anthony Fauci” is now a full-length feature documentary exposing Big Pharma, Big Tech and Big Government.

During more than a year of painstaking and meticulous research and interviews, Robert F. Kennedy Jr. unearthed shocking truths about collusion, deceit and manipulation affecting the freedom, health and safety of our families.

And, despite censorship, boycotts from bookstores and libraries, and hit pieces against the author, Robert F. Kennedy Jr.’s book, “The Real Anthony Fauci” is a New York Times bestseller with over 1,000,000 copies sold.

And now… that book is a full-length feature film…

Loading