17. juli 2024

3D printet kød vinder indpas i Europa.

Var det noget med en plantebaseret falsk bøf, så skal du ikke vente længe – for det er formentlig det, der kommer til at dominere markedet, når nu landmændene stille og roligt forsvinder – så er der kun falsk kød og/eller orme tilbage, hvis du vil have noget, der minder om en bøf.

Velbekomme….

Redefine Meat strikes partnership to boost 3D-printed meat sales in Europe.

TEL AVIV/ZURICH, Oct 13 (Reuters) – Israel’s Redefine Meat has struck a partnership with importer Giraudi Meats to drive European distribution of its “New Meat” steak cuts produced on 3D printers, it said on Thursday.

https://www.reuters.com/markets/deals/redefine-meat-strikes-partnership-boost-3d-printed-meat-sales-europe-2022-10-13/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook

Loading