11. juni 2024

Virksomhed bag covid-19-vaccine får bøde for at støtte Socialdemokratiet

Artikel fra d. 27. august 2021

Af Connie Ringgaard

Nu hvor alle medier kaster sig frådende over Frihedsbrevets afsløring af – ikke kun Nye Borgerlige’s – men stort set samtlige partiers omgåelse af regler for donationsbidrag, kan man undre sig over, hvorfor denne mere end et år gamle artikel aldrig kastede mere af sig end et par artikler i msm.

Det er fullblown korruption lige i fjæset på os. Jansen og Jansen, der er en del af Johnson & Johnson koncernen, købte sig til deltagelse i lukkede møder med ministre fra regeringen via den såkaldte “erhvervsklub”, der reelt ikke er andet en en stor omgang korrumperet lobbyisme.

Erhvervsklubben er iøvrigt en af Socialdemokratiets største bidragsydere.

Siden ultimo 2019 og frem til maj 2021 har medicinalvirksomheden været med til syv møder med S, hvor Nicolai Wammen såvel som Morten Bødskov ikke blot dukkede op til møderne i erhvervsklubben som ministre, men også fik bistand af embedsværket til at forberede oplæg til møderne.

Gæt hvad der er kommet ud af den afsløring! Jansen og Jansen har fået en bøde på sølle 40.000 kr. Og Socialdemokratiet, der reelt er blevet taget med fingrene i den beskidte kagedåse, er der INTET sket med.

Ja. Du læste korrekt. Intet – som i zero – som i nada.

Hvordan kan dette overhovedet finde sted i en retsstat? Svaret ligger lige for: Sådan noget forbandet åbenlyst svineri og korruption ved højlys dag kan IKKE finde sted i en retsstat. Det kan kun finde sted i en bananrepublik. 🍌

Danmark er blevet en bananrepublik, blot uden de varme grader og palmetræerne. ☀️🌴

https://www.berlingske.dk/samfund/virksomhed-bag-covid-19-vaccine-faar-boede-for-at-stoette

Loading