29. maj 2024

Den Vestlige verden er på alle måder ved at gå i opløsning, og vores politikere gør intet som helst for at forhindre det

Skrevet af Jan Jensen :

“USA løber tør for diesel om 25 dage, og Biden administrationen nægter simpelthen at forholde sig til det.

Jeg tror ikke, at folk er klar over hvilke konsekvenser det kommer til at få.

Der sker rigtig mange andre ting ude i den store verden for øjeblikket, som de statsstøttede medier konsekvent nægter at oplyse om, og det er desværre de færreste, der selv magter at finde informationerne.

Den Vestlige Verden er på alle måder ved at gå i opløsning, og vores politikere gør intet som helst for at forhindre det – i stedet gør de tydeligvis alt hvad de overhovedet kan for at fremme processen.

De af os, der har været opmærksomme gennem mange år, og som ikke tror på løgnene, ved udmærket godt hvad der er ved at ske, hvem der står bag og hvilke motiver de har.

Hvor længe mon magthaverne kan slippe af sted med at påstå, at årsagerne til alle Verdens problemer er Putin, en influenza og den såkaldte “klimakrise”?

Det kan de ganske givet et godt stykke tid, men når folk for alvor kommer til at mærke konsekvenserne, er der en chance for, at de langt om længe fatter, hvad der er sket og forlanger at dem, der har været den virkelige årsag til sammenbruddet bliver holdt ansvarlige.

Systemet vil forsvare sig med alle midler og benægte fakta, og vi vil igen få fortalt at løsningen vil være : mere “samfundssind”, flere vindmøller, nedlæggelse af landbruget, flere elbiler, nye skatter og afgifter, flere offentlige ansatte, dragshows for børn, mere indvandring, statslig overtagelse af private virksomheder og ubegrænset støtte til krigen i Ukraine.

Censuren er et af deres stærkeste våben – Den er kommet langsomt snigende under dække af at være “bekæmpelse af misinformation og hate speech”, og politikere verden over taler helt åbenlyst om at “justere ytringsfriheden”. De fleste danskere synes tilsyneladende at det helt i orden, til trods for, at der er direkte i strid med grundlovens §77.

Magthaverne bryder helt åbenlyst love og konventioner – De er komplet ligeglade og gør det med en arrogance, som vi aldrig nogensinde har set før.

Hvis ikke befolkningen på et tidspunkt holder op med at købe deres løgne og bortforklaringer, og de folkelige protester starter, vil vi komme til at opleve endnu mere censur og begrænsninger i vores personlige frihed og deres propaganda og løgne vil blive mere og mere skinger.

Der finder massive protester og demonstrationer sted over hele verden, og myndighederne slår hårdt ned på dem, men indtil videre har vi slet ikke set noget i den størrelsesorden herhjemme.

Kommer disse protester til at udvikle sig til uroligheder, vil der meget hurtigt blive lagt begrænsninger på folks ret til at demonstrere – Tyranni og overvågning vil tage til i styrke – Alt sammen naturligvis af hensyn til vores “sikkerhed”, og hvis urolighederne ikke starter hurtigt nok, skal systemet nok sørge for at sende provokatører ind for at speede tingene lidt op.

– De har allerede alle værktøjerne på plads, og epidemiloven er bare endnu et eksempel på et regelsæt, som de kan bruge til at annullere alle vores rettigheder helt og aldeles – Så lur mig om vi ikke får en ny omgang forkølelse, hvis de finder det nødvendigt.

“1984” og “Fagre nye Verden” er ved at blive til virkelighed, men flertallet i befolkningen kan slet ikke se det – De kan simpelthen ikke rumme det rent mentalt.

Man må bare konstatere, at den intense hjernevask folk har været udsat for igennem årtier via medierne og uddannelsessystemet har været yderst effektiv, og de fleste er så hjernevaskede, at de er ude af stand til at forholde sig til simple fakta. De få som forsøgte at råbe folk op, blev censureret, udskammet og latterliggjorte, kaldt sølvpapirhatte, konspirationsteoretikere og det der er værre, men de viste sig at have ret. Vi mangler stadig at opleve det værste og det kommer til at gå stærkt nu.

Spænd cykelhjelmen – Det bliver en hård tur.”

Loading