20. juni 2024

Biden har mere travlt med at holde pressemøder med mænd, der klæder sig ud som små piger, end landets tilstand

Biden administrationen har mere travlt med at holde pressemøder med mænd, der klæder sig ud som små piger, end landets tilstand, inflation og mulig atom krig.

https://fb.watch/guRPpKhddh/

Biden har travlt med globalisternes woke agenda – så travlt, at han hellere vil snakke med en 26årig mentalt forstyrret mand, der tror, han er er en lille pige, en pre-teenager, nemlig tiktokkeren Dylan Molvany.

Samtidig siger Biden, at han synes det er moralsk og lovmæssigt forkert at staterne i USA skal bestemme, om BØRN kan få lov til at skifte køn vha. kønsskifte operationer! Han synes ikke, at nogen skal bestemme, om og hvis børn ned til 3 år vil skifte køn!

Dylan siger, at han er blevet lavet om til en pige, og nu gør han så “typiske pigeting”, såsom at græde meget, købe kjoler på internettet, som han ikke har råd til og sige, at han har det fint, når han ikke har det fint – for det er jo præcis sådan piger opfører sig!

Her på redaktionen mener vi dog, at det er pænt provokerende, og at det er en hån overfor piger og kvinder at lave den generalisering, og stod det til os, burde han retsforfølges – for latterliggørelse af køn mv.


Brittany M. Hughes fra tv-kanalen mrcTV, og programmet Reality Check har her et par kommentarer :


Healthy Republic har her lavet et program om samme emne :


Episoden med de 2 mænd, Dylan Molvany og en sort mand med skæg, der begge tror, de er kvinder og som skal agere reklamesøjle for makeup mærket Ulta, kan ses her i podcast programmet Pat Grey unleashed, hvor de taler om, hvor skørt det hele er :

Loading