12. juli 2024

Massiv valgsvindel IGEN i USA – denne gang ved midtvejsvalget 2022

Som forventet er der massiv valgfusk ved midtvejsvalget i USA.

Det var forventet, fordi demokraterne simpelthen ikke kan vinde uden at snyde, og de holder sig heller ikke tilbage denne gang…

Vælgerne flere steder fik at vide, at de nede ved valgstederne ikke kunne stemme, fordi maskinerne var nede, der manglede papir osv osv – så mange opgav og lod derfor være med at stemme – de havde jo et arbejde at passe, og kunne ikke stå og vente i kø i flere timer.

Der berettes også om vælgere, der tropper op for at vælge, får at vide, at de allerede har stemt!

20 % af valgmaskinerne i Arizona virker ikke. Og så er en afdød blevet genvalgt i Pennsylvania!

Det er tilgivet, da valget jo også først blev annonceret for 2 dage siden!!

Arizona, en stat der var det store samtale emne for valgsvindel i 2020.

Noget af et sammentræf…

Så vidt vides, er der i Maricopa County i Arizona, statens største valgdistrikt “uregelmæssigheder”, hvilket lyder meget mystisk, for det var også her, der blev konstateret uregelmæssigheder ved præsidentvalget i 2020. Hvis det ender med, at republikaneren Kari Lake taber guvernørposten – som det nu tyder på – har vi nok forklaringen her. Lake har lovet at fortsætte kampen, men hvad kan man stille op mod “uregelmæssigheder”?

Med andre ord, der er helt klar fusk i Arizona – det er ikke “bare tilfældigheder”, og der er også problemer i Michigan som div. “Fact Checkers” sjovt nok har skrevet om… (her på redaktionen tror vi så mere på Trump end “Fact Checkers”)

Hvad kan folk gøre med “Uregelmæssigheder” er svært at svare på…

https://www.nytimes.com/live/2022/11/08/us/voting-polls-ballots

Også Mercer County New Jersey :

https://www.bizpacreview.com/2022/11/08/incompetencemalfeasance-or-both-chaos-when-voting-machines-malfunction-in-key-nj-ariz-counties-1306285/?utm_medium=Newsletter&utm_source=Salesforce&utm_term=EMAIL&utm_content=Newsletter&utm_campaign=AW&_nlid=XeYvfEseFb&_nhids=PwzTLEgO

https://www.theepochtimes.com/google-is-influencing-elections-by-flipping-votes-on-massive-scale-researcher_4846708.html?utm_source=morningbriefnoe-nonai&src_src=morningbriefnoe-nonai&utm_campaign=mb-2022-11-08-nonai&src_cmp=mb-2022-11-08-nonai&utm_medium=email&est=S1YTsZxFLVQqFS%2BkkMhMjvMcclwQ5N2jeUSXjwVcoX8eHQEkMVPAtz%2BE7acWfhK5EQ%3D%3D

https://www.factcheck.org/2022/11/harmless-data-error-to-blame-for-glitch-at-some-detroit-polling-places-contrary-to-trumps-post/
Loading