29. maj 2024

Et lidt vildt fænomen er set de sidste par dage – det er en relativ lille del af et større billede, men dog stadig signifikant. Så signifikant, at en bestemt befolkningsgruppe nu drager et par lettelsens suk efter at have holdt vejret i over 3 – og måske får fornyet energi og håb!

Denne befolkningsgruppe er, lad os sige meget overset i specielt det danske mediebilledet, den bliver censureret, dysset med, svinet til, kaldt navne, ekskluderet fra det fine selskab og medierne har med vilje gået meget langt udenom den, ignoreret den og bevidst manipuleret udtalelser, hvis de en sjælden gang er lykkedes at komme igennem nåleøjet.

Denne befolkningsgruppe er helt almindelige mennesker med helt almindelige liv – men med en stor appetit på sandhed, retfærdighed og frihed, med en sund nysgerrighed, stærk integritet, vilje, kærlighed og omsorg for andre mennesker.

Dét, som er sket de sidste par dage er, at det pludselig kommer sandheder dryppende ud fra de etablerede medier – sandheder som denne befolkningsgruppe godt vidste, og har vidst i lang tid – men som er blevet bevidst fortiet for hr og Fru hakkebøf, og i og med, at de ikke selv søger sandhed, så er de blevet stodfodret med den ene løgn efter den

Tiden er måske kommet til nu, at de etablerede medier snart ikke kan finde på flere dæk-løgne til at toppe de løgne op, som de allerede har afgivet – og nu kan de snart ikke se sig selv i øjnene længere?

Måske dette bare er ønsketænkning fra en person i føromtalte befolkningsgruppe – men here’s hoping 🙏👏🤞🍀

Loading