20. juni 2024

Hvorfor corona pandemien ikke var tilfældig – eliten har planlagt alt til mindste detalje

*

Det er måske svært at tro for en folk, men corona pandemien var planlagt! Helt ned til mindste detalje – og vores egne Magnus Heunicke og kronprinsesse Mary (YGL) var med til et møde d. 21. Sep 2019 ved WHO ! Altså omkring 3 måneder FØR Corona udbrød!

*
*
*
*
*

Event 201

Ca en måned senere, på en konference d. 18. oktober 2019, altså stadig nogle måneder FØR, virussen “brød ud”, på “The Johns Hopkins Center for Health Security” i partnerskab with “World Economic Forum” og “the Bill and Melinda Gates Foundation”, blev der afholdt et seminar om en kommende pandemi, Event 201 – eller rettere : corona pandemien planlagt.

Dette kan ses her :

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/event201/

*

Beskrivelse af Event Beskrivelse af Event 201

På siden opindia er det rigtig godt beskrevet på engelsk (her oversat), hvad det gik ud på, hvorfor de holdt mødet, hvad det handlede om, hvordan de skulle agere osv :

I oktober 2019, en måned før det første tilfælde af Coronavirus menes at være blevet rapporteret i Kina, blev der arrangeret en begivenhed, der faciliterede en 3,5 timers “pandemisk bordpladeøvelse, der simulerede en række dramatiske, scenariebaserede faciliterede diskussioner, der konfronterede vanskelige, naturtro dilemmaer forbundet med reaktion på en hypotetisk, men videnskabeligt plausibel pandemi.”

Denne begivenhed, der blev arrangeret den 18. oktober samme år, blev kaldt Event 201

*

Event 201 registrerede deltagelse af 15 globale erhvervs-, regerings- og folkesundhedsledere i simuleringsøvelsen “der fremhævede uløste virkelige politiske og økonomiske problemer, der kunne løses med tilstrækkelig politisk vilje, finansielle investeringer og opmærksomhed nu og i fremtiden.”

Alle videoer fra eventet kan ses på deres egen hjemmeside her!

Ifølge dets hjemmeside bestod øvelsen af ​​forudindspillede nyhedsudsendelser, live “personale” briefinger og modererede diskussioner om specifikke emner.

Disse spørgsmål blev omhyggeligt designet i en overbevisende fortælling, der uddannede deltagerne og publikum.”

Hjemmesiden sagde: “Eksperter er enige om, at det kun er et spørgsmål om tid, før en af ​​disse epidemier bliver global – en pandemi med potentielt katastrofale konsekvenser. En alvorlig pandemi, som bliver til “Begivenhed 201″, ville kræve pålideligt samarbejde mellem flere industrier, nationale regeringer og vigtige internationale institutioner.”

Event 201 Scenario

*

The Event 201 Scenario forestiller et udbrud af en ny zoonotisk Coronavirus, der overføres fra flagermus til grise og i sidste ende mennesker.

Hjemmesiden siger: “Sygdommen starter i svinefarme i Brasilien, stille og roligt i starten, men så begynder den at sprede sig hurtigere i sundhedsvæsenet. Når det begynder at sprede sig effektivt fra person til person i de tætpakkede kvarterer med lav indkomst i nogle af megabyerne i Sydamerika, eksploderer epidemien.

Det eksporteres først med flyrejser til Portugal, USA og Kina og derefter til mange andre lande. Selvom nogle lande først er i stand til at kontrollere det, fortsætter det med at sprede sig og genindføres, og til sidst kan intet land bevare kontrollen.”

Denne kvinde, som en en gammel CNN anchor, for at højne troværdigheden, er sjovt nok også med i deres nye tabletop exercise Catastrophic Contagion (se nederst på artiklen) , der handler om en ny pandemi i 2025

Professor George F. Gao, generaldirektør, Chinese Center for Disease Control and Prevention, var en af ​​’spillerne’ ved øvelsen.

Andre spillere omfattede :

Adrian Thomas fra Johnson & Johnson,

Latoya D. Abbott fra Mariott International,

Sofia Borges fra FN-fonden,

Avril Haines fra Colombia University, som tidligere har fungeret som assistent for den amerikanske præsident og hoveddeputeret national sikkerhedsrådgiver,

Stephen C. Redd fra det amerikanske CDC og

Timothy Evans fra McGill University.

*

Herunder er en udsendelse fra d. 18. oktober 2019. Altså nogle måneder inden corona pandemien “brød ud” – Den beskriver hele dette forløb med covid ned til mindste detalje – både før, under og efter :

*

Hvis man ikke snart kan se, at vi befinder os i en virkelighed og en verden, som eliten har planlagt for os, så må man være ignorant – alt er offentliggjort og offentligt tilgængeligt, og enhver kan selv søge denne information på elitens egne hjemmesider!

Corona pandemien var planlagt – og snart planlægger de den næste!


Post edit, Dec 22 – det har de så gjort nu – se med her :Loading