20. juni 2024

Takket være Elon Musk og hans køb af Twitter kommer hele sandheden om valgsvindel, FBI, Biden administrationen osv frem nu!

*

BIG TECH og DEEP STATE har samarbejdet om at undertrykke information og om at censurere sandheden – det hele kommer frem nu!

Det her er stort!!! Det her er kæmpe stort!!

ENDELIG kommer sandhederne frem – de vælter faktisk frem lige nu!! (og den danske presse er for en gangs skyld tavs som graven)

FBI, Homeland Security, det amerikanske militær, Pentagon, DoD og Biden/Obama/Hillary administrationen/regeringen (m.fl – der kommer hele tiden nyt frem) har beordret bl.a Twitter (før Elon Musk), Facebook, Instagram og andre sociale platforme (BIG TECH) til at undertrykke information og viden – om alt fra sandheden om corona og vacciner, til 2020 valget, til Hillarys forsvundne emails og russiske forbindelser, til udelukkelse og censur af 1000vis af videnskabsfolk, læger, eksperter osv osv, se listen nedenfor – og samtidig betalt BIG TECH for at spionere på bestemte brugere!

Derudover har FBI og BIG TECH (førnævnte) samarbejdet og presset på for få Joe Biden valgt til præsident i 2020 – også bl.a ved at undertrykke information, kritikere og oppositionen – og ved at bruge 10.000vis af falske bots (falske profiler opereret af computere og AI (Artificial intelligence)), som dels har virket og fungeret som “almindelige mennesker” på Twitter, dels har virket of fungeret som “fans af førnævnte, og dels har sat dagsordenen og tonen på platformen/ene…

Med andre ord : de amerikanske skatteborgere har for egne penge (skattepenge til FBI) betalt for at censurere dem selv – og hjulpet den mest korrupte og landsskadelige præsident i verdenshistorien til magten i 2020!

*
*

Blackburn forklarer her ret godt, hvad det hele sagen går ud på : at tech virksomhederne og deep state /regeringen arbejdede sammen om at begrænse ytringsfriheden på vegne af et politisk narrativ, en mening, som de havde, og ord, som de var uenige med !

*

https://fb.watch/hAum6myu4Q/


10.000 vis af falske profiler

Sagen med de mange bots blev først afsløret, da Elon Musk købte Twitter – faktisk lige FØR, da han fandt ud af, HVOR mange falske profiler, der var – da det gik op for ham, at Twitter slet ikke havde alle de brugere, som de havde pralet med, da han købte planformen, prøvede at komme ud af handlen igen.

Læs mere her :

“Back in 2020, I led a project at RAND that developed tools to detect Russian interference in U.S. elections on Twitter. Our team was small (fewer than 10 people). We had access to only 2.2 million tweets from 630,391 unique accounts.

In a few months, our team was able to detect patterns of Russian bots and trolls on the platform that appeared to be interfering with American elections. If RAND could pull this off in a few months, why couldn’t Twitter do the same on a larger scale?

Here’s a possible hypothesis: Twitter might not want to look too closely at this problem because then they would have to remove accounts, reducing the number of reported “active users” on the platform.

More than 90 percent of Twitter’s revenue comes from advertisers. And it is probably safe to assume that most of these advertisers are paying Twitter to display ads to real human beings, not bots or Russian trolls masquerading as Americans. If Twitter removed more of these inauthentic accounts, it would ding its “active user” metrics, which drive advertising revenue—the source of value for the platform.

https://www.rand.org/blog/2022/09/elon-musk-may-have-a-point-about-bots-on-twitter.html


Listen

Listen inkluderer (og er ikke udtømmende) :

  • Corona – hvordan det startede, og hvor det kom fra…
  • Hvad der skete d. 6 januar ved kongressen ?
  • Sandhederne om Hunter Bidens laptop…
  • Biden, Joe og Hunters forbindelser til bl.a Kina, Ukraine og Rusland…
  • De har fabrikeret deep fake billeder og memes og ladet som om, de var ægte
  • Valgsvindel ved 2020 valget…
  • Har kørt smæde og skræmmekampagnerne imod Rusland
  • … Osv osv…

Twitter – selvsagt – flyder over i disse dage om information om emnet – og mange har skrevet lange lister over, hvad der er kommet frem indtil

Herunder er ét eksempel :


Tucker Carlson fra Fox lavede et indslag, her præsenteret af Dan Bongino, hvor han stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Twitter ansatte så mange spioner lige efter, at Trump havde vundet valget i 2016 – hvilket i sig selv er ret mærkeligt! Hvorfor ansætter en social platform spioner!? Hvad skal de bruges til!? Hvem skal de spionere på!?

Se med her :

*

Her er det fulde show :

https://rumble.com/v20mf5a-tucker-drops-a-bombshell-about-the-deep-state-ep.-1914-the-dan-bongino-show.html

Her er et klip mere med Dan Bongino :

https://fb.watch/hC1FFNgN8X/


Fox News har også lavet et indslag om det, hvor de interviewer Tom Fitton fra Judicial Watch her :

*

The Rising har også lavet et indslag om det her :

*

https://fb.watch/hz7gxgkswD/


Spike Cohen har her samlet rigtig mange billeder af sagerne, som de kommer frem og lagt dem på Facebook – de kan ses her :

*

https://www.facebook.com/100052170737663/posts/pfbid0XHVjgo3NzDfossWvcxuAAQGEaSjdg3H9SFqNxkE7tyxkvu1D1FsNw8ps6UJ8qf5kl/


*

Hvis FBI er indblandet, har de overtrådt konstitutionen!

Again, this is just Twitter. Imagine YouTube, Instagram, Facebook…….

#TLDR Notes: FBI & multiple Gov agencies had direct relationships with Twitter. They’d regularly flag Twitter users to get suspended. Gov agents controlled the narrative & violated users 1A rights.

This is why Dems kept saying Musk buying Twitter was a threat to democracy.

If this is true, then the FBI has blatantly violated our rights afforded to us by the Constitution. This is a severe abuse of power, not to mention this will diminish trust in the U.S. Government.


Til slut har vi samlet lidt memes om Twitter og FBI sagen – flere kommer – enjoy :

*
*
*


Loading