19. juni 2024

WHO SKAL STOPPES INDEN DE OVERTAGER MAGTEN I ALLE MEDLEMSLANDENE

Senator Alex Antic

Senator Alex Antic fra Australien har brug for din hjælp.
“Ved at søge at få de 194 medlemslande i Verdenssundhedsorganisationens forsamling vedtaget ændringer til det internationale sundhedsregulativ (ud over en ny international aftale kaldet “Pandemitraktaten”), vil Verdenssundhedsorganisationen skabe et nyt globalt sundhedsbureaukrati og indvarsle et globalt sundhedspas”, siger senator Alex Antic.

Han skriver videre : Læs mere om ændringerne på WHO’s egen hjemmeside:

Vi har IHR’s ændringsforslag: https://lnkd.in/gEUUnyq4

Og det nuværende arbejdsudkast til traktaten: https://lnkd.in/gpanhU98

Skriv eller ring til dit lokale folketingsmedlem, tal med dine venner og skab opmærksomhed i dag!

Hvis du bor uden for Australien, kan du overveje at gøre det samme og skabe opmærksomhed og kontakte politikere.

Se video her :


*

Mads Palsvig fra partiet JFK 21 forklarer her på dansk, hvad de har gang i, hvad det vil betyde, og hvad konsekvenserne er :

WHO vil fratage dig dine menneskerettigheder og lovgive uden hensyn til Grundloven

https://rumble.com/v24qqe2-who-vil-fratage-dig-dine-menneskerettigheder-og-lovgive-uden-hensyn-til-gru.html


*

“100 GRUNDE” af James Roguski :

TOP 100 GRUNDE TIL : Hvorfor Verdenssundhedsorganisationens (WHO) forsøg på POWER GRAB skal stoppes !

#StopTheTreaty #StopTheAmendments #ExitTheWHO

Billede af : Martha Dominguez de Gouveia

Denne artikel er en dybdegående, meget seriøs analyse af både den foreslåede “Pandemitraktat” og de foreslåede ændringer til de internationale sundhedsregulativer. Del venligst denne artikel med alle, du overhovedet kan.

Jeg ved, at denne artikel er lang. Her er den korte version:

Verdenssundhedsorganisationen forsøger et GLOBAL POWER GRAB ved at søge at få de 194 medlemslande af Verdenssundhedsforsamlingen til at vedtage ændringer til de internationale sundhedsregulativer, samt vedtage en helt ny international aftale, der almindeligvis omtales som den foreslåede “Pandemitraktat.”

De foreslåede ændringer vil gøre WHO’s proklamationer juridisk bindende frem for blot rådgivende anbefalinger. Ændringerne vil indføre globale digitale sundhedscertifikater, dramatisk øge de milliarder af dollars, der er tilgængelige for WHO, og sætte nationer i stand til at implementere reglerne UDEN respekt for menneskers værdighed, menneskerettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder.

Enighed med et simpelt flertal af de 194 medlemsnationer er alt, der kræves for at vedtage ændringerne, fordi som ændringer til en eksisterende aftale ville hverken råd og samtykke fra det amerikanske senat eller præsidentens underskrift være påkrævet.

Disse ændringsforslag forhandles i hemmelighed uden mulighed for kommentarer fra folk fra hele verden…

Læs mere her :

https://jamesroguski.substack.com/p/100-reasons

Og her :

https://www.bitchute.com/video/jKCzznE8CK2rLoading