20. juni 2024

Er du klar til at spise fake æg? Det er Bill Gates nemlig !

*

Nu går der nok ikke længe inden det bliver forbudt at have høns – politikerne og myndighederne gør ihv deres til, at det skal blive mere besværligt (ligesom heste-sporten, som de også er ved at dræbe! Og det at have kæledyr generelt!) og opfinder grunde til, hvorfor det skulle være så farligt og sundhedsskadeligt…

Sundhed og miljø ministeren kører lige en en skræmme og smædekampagne på hønsehold og æg produktionen, og får sikkert held med at få det gjort forbudt på sigt…. Det kan man jo næsten allerede forudsige nu, nu når og hvis man har fulgt bare en lille smule med de sidste 3-4 år…

Fra DR1

Den store filantrop Bill Gates står klar til at redde os!!!

Pudsigt, som regeringerne gerne vil af med høns og æg, ligesom Bill Gates, som i øvrigt er USA’s største jord-besidder, der OGSÅ gerne vil af med høns og æg – og som sjovt nok liiiige har opfundet et alternativ, altså falske æg – som han så promoverer nu….

Tja, livet er nogle gange virkelig tilfældigt :

*
*

Disse (i videoen nedenunder) skulle efter sigende være fra Kina, men hvem ved, om Bill Gates har lavet forretninger med Kina, det ved vi jo, hans venner Hunter Biden, Joe Biden og flere andre højtstående elite personligheder har….. :


Mere jagt på hønseejere :

I Favrskov kommune har kommunen fornylig strammet grebet om de højseejere, der er i den kommune :

https://www.tv2ostjylland.dk/favrskov/nej-tak-til-hanegal-orla-kan-miste-sin-hobby-gennem-40-aar

Hvad så med larmende naboer og børn, gøende hunde osv – skal de så også forbydes – dem er der da mange flere, der klager over….!?

Og jævnligt/oftere og oftere falder man over nyheder som disse, hvor mange 1000vis af fugle skal slås ned på formodede udbrud af fugleinfluenza, der ikke engang er farlig for mennesker, og som fuglene som regel kommer over igen…

https://www.denoffentlige.dk/kommunalt/50-000-hoens-skal-slaas-ned-restriktioner-for-alle-fugleejere-i-kilometerstort-omraade

Kørekort for at eje dyr!?

Og så er der sådan nogle, som de alternativt begavede (fra partiet Alternativet), der synes vi skal gennemgå et kursus for at holde dyr – alle dyr – og som man skal have bestået for overhovedet at kunne købe et dyr :

https://fyens.dk/fyn/alternativet-med-opsigtsvaekkende-forslag-du-skal-have-koerekort-til-dine-kaeledyr-uanset-om-det-er-en-hund-eller-en-guldfisk

Fra Alternativets hjemmeside

Hvilket afføder en hel masse spørgsmål :

Så han vil simpelthen lavet et kørekort til folk, så de kan have lov til at have/holde dyr!? Og hvordan skulle dette så rent praktisk foregå? Hvilke regler skal det omfatte! ? Hvem skal stå for det!? Hvad skal det så koste!? Er det alle dyr!? Er det alle – både erhvervsdrivende og private!? Skal I så til at bestemme, hvem der må have dyr, hvor mange, hvilke slags, hvordan de skal holdes (udover de mange 1000 regler, der allerede ER på området!) osv osv!?

Vi gætter på, at vi i Danmark en dag ikke længere må have private hønshold – bare vent og se – de fratager os stille og roligt alt, vi har….Loading