17. juli 2024

Er Ukraine i virkeligheden DEEP STATE?

*

Er Joe Bidens krig i Ukraine designet til at dække over ulovlige, dybt statsdrevne biovåbenforsknings-faciliteter!?

OAN Newsroom 17:06 PT – tirsdag den 7. februar 2023

Når Joe Biden fortsætter med at fremprovokere en krig med Rusland, hober der sig flere beviser op for, at hele konflikten kan være designet til at beskytte bl.a Amerikanske militærlaboratorier, der udfører ulovlige biologiske eksperimenter.

OANs Pearson Sharp rapporterer.


Lyt til specielt Jimmy Dore her – han nailer lige hele konflikten mellem Ukraine og Rusland, hvor han bl.a kommer ind på korruption, baggrunden for konflikten, USA som empire og som er ved at falde sammen osv osv – virkelig spændende, se med her :


Tucker Carlson forklarer her, hvordan det vil ødelægge USA’s økonomi, hvis og når Kina og Ruslands økonomier smelter sammen – hvilket de allerede er igang med.

Desuden forklarer og viser han (igen), hvordan Biden er en svindler, hvor farlig Zelensky er, hvor fake og farlig “krigen” er – men ikke på dén måde, du tror, at de stakkels mennesker i Ohio stadig ikke har modtaget nogen form for hjælp efter den frygtelige togulykke med efterfølgende afbrænding af seriøst giftige kemikalier i nabo området, og at Biden lige igen har smidt 500 milliarder efter Ukraine…..

Se med her :

FoxLoading