17. juli 2024

Er Greta Thunberg i virkeligheden en skuespiller, købt og betalt af eliten ?

*

Hvem er Greta Thunberg egentlig!?

Hvordan kan en 15 årig pige fra Sverige vide så meget om klima forandringerne!?

Hvordan kan en 15 årig skolepige pludselig blive så populær så hurtigt!? Endda verdenskendt!? Endda blive inviteret med til topmøder i Davos, COP 22, 27, FN møder og hvad de ellers hedder med præsidenter, politikere, topembedsmænd, spidser, berømtheder og andre rige mennesker !?

Hun har ingen uddannelse – hun er ikke engang færdig med skolen, og hendes forældre er ikke noget særligt – hun ved ikke, hvordan “hun er blevet så klog på klima” (se Rebel News videoen herunder) – og hun kan åbenbart kun svare og samtale, hvis pressen er venligt stemt overfor hende, og kun stiller positive og støttende spørgsmål – ellers opfører hun sig som et lille barn, der ikke ved, hvad hun skal sige, fordi hun faktisk er blevet taget med fingrene nede i kagedåsen! Og som – fordi hun ingen svar har – griner, nogle gange hånligt, overfor journalisterne og svarer dem med sarkasme, i stedet for at svare på de gode spørgsmål, de stiller hende.

Man kommer til at tænke på, om hun overhovedet går så meget op i det med klima, som hun påstår – eller om det hele bare er en stor fed hoax, og bare et arbejde for hende, siden hun ikke kan svare på et eneste spørgsmål!

Og nogle andre advarselslamper/andet underligt er også, at hvis hun skulle være så meget imod klimaforandringerne – hvorfor kritiserer hun så ikke de andre – pga de alle de fysiske møder, seminarer og topmøder, de holder, nu hvor vi alle ved, at spidserne ankommer i deres privatfly, store biler og luksus yathes!?

Er det fordi, hun kun fungerer foran kameraet!? Så folk derude kun ser hende som klimaaktivist!? Og ikke afsløre hende i hendes hykleri!?

Fra en protest i Norge.

Callum Smiles fra Rebel News, der var en af de få ægte journalister, der interviewede hende fortæller her i et interview, lavet af The New American Magazine, at der altså er noget, der ikke helt stemmer med den nu 20 årige Greta Thunberg. De går jo så meget op i, og fortæller tit, at hun jo er en stakkels pige med autisme – men hvis hun virkelig har autisme, hvordan kan hun så bruge sarkasme?

Som Callum siger, hvis man lider af autisme, så er sarkasme altså ikke noget, man forstår eller bruger, ligesom humor – og Greta Thunberg bruger det hele tiden – så der er jo et eller andet, der ikke stemmer her – er hun i virkeligheden en skuespiller!?

Interviewer : Veronika Kyrelenko

Døm selv :

Faderen :Loading