20. juni 2024

Skyldes det ustadige vejr et kæmpe undersøisk vulkanudbrud ved ø-havet Tonga?

*

Et kraftigt vulkanudbrud under vandet har blæst voldsomme mængder vanddamp op i atmosfæren, hvilket presser temperaturen op de næste par år. Msm er tavse – for det passer ikke ind i deres klima propaganda.

*

Herunder er klip fra en satellit samt fra stranden, hvor det ligner, at et misil bliver skudt ned i vulkanen :

Og

https://www.bitchute.com/video/fmGY4lmFt9vD/?fbclid=IwAR3mtiUHGXbmzCy1MbKNuL340tc7SqXLbWxbIuIQeLjfj7Fh9Suob7XBBNI

https://www.facebook.com/groups/5975212595858502/permalink/6529909450388811/

Og

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/video-se-kaempe-sky-af-aske-og-roeg-efter-underjordisk-vulkan-i-oeriget-tonga

Og

https://www.space.com/tonga-eruption-water-vapor-warm-earth

Og

*
*

*

NASA VED, HVORFOR VEJRET ER SÅ MÆRKELIGT

Her er en aldeles fremragende artikel der giver en masse forskellige svar – men også stiller et stort spørgsmål – hvorfor bliver årsagen/artiklen ikke omtalt mere end tilfældet er ?

https://www.nasa.gov/feature/jpl/tonga-eruption-blasted-unprecedented-amount-of-water-into-stratosphere


En undervands vulkans vanddamp i atmosfæren!

Her er en virkelig god grund til at vejret er mere ekstremt og varmere i en periode på nogle år end tidligere: “Hunga Tonga-Hunga Ha’apai ser ud til at have forårsaget en opvarmningseffekt over Stillehavet.

Et enkelt vulkanudbrud kan ændre klimaet mere end 100 års menneskelig aktivitet.

Og når det kommer til Hunga Tonga-Hunga Ha’apai, vil den globale temperatur stige, og intet forbud eller “klimatiltag” kan ændre på det.”

“Udbruddet startede i december 2021, men toppede i januar 2022, da vulkanen spyede tusindvis af tons materiale ud i atmosfæren.

Vulkanen ligger omkring 100 kilometer nord for Tongatapu, Tongas hovedø, ​​omkring 150 meter under havets overflade. Da den brød ud, frigav den den normale blanding af gas og aske, men den medbragte også en utrolig mængde vand (i form af damp). Den sky førte også til den mest imponerende lynstorm i registreret historie, og den øgede sandsynligheden for global overfladetemperaturstigning i løbet af det næste årti.

Da vulkanen eksploderede, sendte den anslået 146 millioner tons vand ind i stratosfæren, flere kilometer over jordens overflade. Den vanddamp fungerer som en drivhusgas, fanger varme og øger gennemsnitstemperaturen over Stillehavet. Denne opvarmning er midlertidig, men den vil formentlig påvirke klimaet på jorden i nogle år fremover.

Tilførslen af ​​vanddamp i sådanne mængder vil formentlig også påvirke vejret en tid fremover og blandt andet øge nedbøren. Mængden af ​​vand, som vulkanen tilførte stratosfæren, svarer til 10 % af den vanddamp, der allerede er der.”

*

Hvorfor insisterer myndighederne, eksperterne og politikerne på, at “klimaforandringerne” er menneskeskabte, når naturkatastrofer som disse sker??

(selvom denne naturkatastrofe højst sandsynligt også er menneskeskabt – bare på en anden måde!)

Af Peter Haisenko – 5. AUGUST 2023

Oversat af Ole Gerstrøm

For halvandet år siden, den 15. januar 2022, var der et enormt vulkanudbrud i det sydlige Stillehav nær Tonga-øhavet. OFFENTLIGHEDEN BLEV IKKE INFORMERET OM DETTE. Det var et særligt undervandsudbrud, der påvirker verdens klima. Dette forklarer, hvorfor vi kan observere usædvanlige vejrfænomener i år.

Allerede i april og maj i år spekulerede jeg på vejret. Jeg må sige, at jeg under min uddannelse som pilot hos Lufthansa også fik solid træning i meteorologi og har fulgt og analyseret vejrfænomener med interesse lige siden. April og maj var for kolde. I juni blev det observeret, at der dannede sig et usædvanligt stort, men lavt højtryksområde over hele Europa, hvilket viste usædvanlig stabilitet. Himlen var for det meste skyfri, men temperaturerne udviklede sig ikke i overensstemmelse hermed.

At observere solnedgange førte mig til mistanke om, at der måtte være en unormal mængde fugt i de nederste lag af atmosfæren. Det viste sig blandt andet ved, at man kunne se direkte ind i solen med det blotte øje, når den stadig var omkring fem grader over horisonten. Det var bare en orange kugle, og det var første gang, jeg kunne se en stor solplet med det blotte øje. Det var dog ikke betonskyer, der formørkede solen på en sådan måde. Det var simpelthen vanddis, der lå over landet i unormal tæthed uden at danne nogen synlig tåge. Så jeg spekulerede på, hvordan dette kunne være sket. Jeg kunne ikke finde en forklaring, før jeg stødte på en NASA-udgivelse, dateret 2. august 2022:

Klik her:

https://www.nasa.gov/feature/jpl/tonga-eruption-blasted-unprecedented-amount-of-water-into-stratosphere

Ti procent mere vand i atmosfæren..

Ifølge denne rapport var følgende sket:

Der var et enormt undersøisk udbrud nær Tonga-øhavet. Dette i sig selv er ikke noget usædvanligt, men denne gang skete det på en dybde på kun ca. 150 meter. Hvis dette sker på større dybder, kvæles et sådant udbrud næsten af vandtrykket. Næsten intet kommer til overfladen. Hvis dette sker tættere end 150 meter til overfladen eller derover, er det et “normalt” vulkanudbrud, der kan kaste sin aske i stratosfæren. Der er så askeskyer, der kan sprede sig over lange afstande og skjule solen. Men på en dybde på 150 meter, med en så kraftig udbrud, fordamper enorme mængder vand og kastes i atmosfæren.

Se videoen fra NASA, og bemærk de andre skyer, der er omkring ti kilometer høje.

NASA har beregnet, at vanddamp blev tvunget ind i atmosfæren under dette udbrud i højder mellem 12 og 53 (!) Kilometer. Det er over stratosfæren.

Til sammenligning nåede paddehatteskyen, da den største brintbombe, “zarbomben”, næsten 60 kilometers højde. Lavflyvende satellitter bevæger sig i baner på 90 kilometer højde. Fly flyver i en maksimal højde på 15 kilometer. Alt dette i sig selv er ikke så imponerende. Hvad der imidlertid er imponerende, er, hvad NASA har beregnet om mængden, massen af vand, der er blevet introduceret i atmosfæren.

NASA siger, at dette udbrud har øget atmosfærens vandindhold med 10 procent. Med ord: ti procent! Hvordan er det muligt?

Vandtrykket undervurderes

Udbruddet fandt sted på en dybde på 150 meter. Det er ikke så dybt, tror du? Kender du stadig en “trykkoger”, en trykkoger? Der er et maksimalt tryk på to bar i det, og enhver, der nogensinde har åbnet en sådan gryde under pres uagtsomt med magt, ved, at han aldrig vil gøre det igen.

På en dybde på 150 meter er der dog et tryk på 15 bar. Det betyder, at så snart den udbrudte magma (lava OG) rammer vandet ovenover, dannes der ekstremt overophedet vanddamp, som derefter søger – og finder – vej opad, efterhånden som den opvarmes yderligere. Under denne proces falder det omgivende vandtryk, dampen udvides tilsvarende, og så kan du observere, hvad NASAs video viser. En dampsky, der ligner en paddehattesky og har samme energi som i det mindste tsarbomben. Som med tsarbomben var den hydrologiske trykbølge således målbar over hele kloden og fortsatte rundt flere gange. NASA siger, at mængden af vand, der udstødes i atmosfæren, svarer til 58.000 fyldte svømmebassiner i olympisk størrelse. NASA siger også, at det aldrig har set noget lignende.

Nu tænker du måske, “lidt” mere vand i atmosfæren, hvad betyder det? Det gør ret meget. Det starter med, at atmosfærens samlede vægt øges. Nej, ikke ti procent, men ganske målbart. Nu er vores atmosfære en meget delikat struktur. Halvdelen af luftmassen er under 5.000 meter. Troposfæren slutter i en højde af ti kilometer, og kun 20 procent af atmosfæren er over den. Jordens diameter er 12.000 kilometer. Det betyder, at troposfæren kun stiger over jordens overflade en sekshundrededel af jordens radius. Så du kan forestille dig vejret som det skinnende slør af benzin på en vandpyt. Dette gør det klart, hvor svært det er at beregne vejrmønstre generelt, og hvor modtageligt det hele er for fiasko.

Vandet ankommer med en forsinkelse

Det næste spørgsmål er, hvorfor virkningerne af dette udbrud først nu har nået os på den nordlige halvkugle. Tonga ligger nord for New Zealand på 21 grader sydlig bredde. Udbruddet fandt sted i januar, dvs. om sommeren der og dermed nøjagtigt under solens lodrette position. Det betyder, at disse vandmasser kunne fordeles næsten jævnt mellem den sydlige og nordlige halvkugle. Men det tager tid for dette at sprede sig over hele atmosfæren og udfolde sin virkning. Hurtigere på den sydlige halvkugle, og så har vi pludselig en forklaring på, hvorfor landene på den sydlige halvkugle oplever en ekstremt kold vinter lige nu. Med masser af sne og temperaturer, der aldrig er blevet observeret før.

Ja, den ekstra vanddamp bremser solens intensitet, men det får også havets overfladetemperatur til at stige. Det ekstra vand skal langsomt regne ned igen, indtil atmosfæren har sin balance igen. Hvis dette sker i ækvatoriale områder, regner varmere vand ned i oceanerne. Så skal vi blive overraskede, hvis der kommer mere kraftig nedbør og tordenvejr nu og i den nærmeste fremtid? Åh nej, jeg glemte, kun menneskeskabte klimaændringer kan være skylden. Men vittigheder til side. Med lidt forsinkelse har disse vandmasser også nået os, og VI OPLEVER ET ATYPISK VEJRMØNSTER MED EKSTREM NEDBØR OG OVERSVØMMELSER. Når alt kommer til alt skal overskydende vand i atmosfæren nå jorden igen. Dette er dog ikke så tydeligt genkendeligt, især i Tyskland, fordi vores vejr bestemmes af luftstrømmene, som undertiden bringer tør varme, tør kulde eller endda fugtige luftmasser med forskellige temperaturer til os. Fra Sibirien eller Sahara eller fra Azorerne.

Vulkanudbrud kan ikke forbydes

Hvorfor tror du, at vi kun fik at vide, at vandtemperaturen i Nordatlanten er højere end normalt for juli? For hverken juni eller juli var i nærheden af varmerekorder. Vi behøver ikke engang at tale om det aktuelle vejr. Faktisk er det imidlertid ikke klart, om denne berigelse af atmosfæren med vand vil føre til opvarmning eller afkøling. De ved det ikke, videnskabsmændene, der altid vil fortælle os, at de ved, hvordan klimaet vil være om halvtreds år. Derforr kan du ikke lave politik med vulkanudbrud, og du kan bestemt ikke tjene penge. Du kan heller ikke forbyde dem. Jeg ved det heller ikke, men jeg vil personligt forberede mig på en kold, snedækket vinter og ser frem til en god skisæson.

Konklusion:

Dette udbrud på den anden side af jorden viser os, hvor lidt indflydelse mennesker kan have på klimahændelser. At det tager en helt anden størrelsesorden end at pille ved de to procent CO2, som Tyskland har i menneskeskabte CO2-udledninger. Det var også et vulkanudbrud, også på den anden side af verden, som bragte en kuldeperiode til Europa omkring 1860, hvilket forårsagede sult og modgang og en stor bølge af udvandring til Amerika. Det vides heller ikke, hvor meget CO2 denne Tonga vulkan spyede ud. Jeg formoder, at det var mere på en dag, end hele Tyskland kan producere på et år. Og hvor mange aktive vulkaner er der? Hvem spytter hver dag?

LØGNEN OM MENNESKESKABTE KLIMAÆNDRINGER ER INTET ANDET END ET INSTRUMENT TIL DOMINANS, SOM ISÆR BRUGES TIL AT AFINDUSTRIALISERE TYSKLAND OG DERMED REALISERE MORGENTHAU-PLANEN SENT, MEN NU ENDELIGT.Loading