19. juni 2024

De vaccinerede vil blive smittet med den nye variant – ikke de u-vaccinerede!

*

Der er kommet en ny variant af Covid, BA.2.86, siger eksperterne – og det specielle ved denne variant er, at den med al sandsynlighed vil ramme alle de vaccinerede. Med andre ord, er du vaccineret, så har du en højere risiko for at blive smittet med denne variant, end hvis du ikke havde modtaget vaccinerne.

Men denne gang er det heeeelt sikkert, at de virker – hvis man tror på det…

Dette er ikke en eller anden konspirationsteori – det er USA’s svar på sundhedsministeriet, CDC (Centers for Disease Control and Prevention) og NHS (National Health Service), der er ude og sige det!

Her er kilden:

https://www.cdc.gov/respiratory-viruses/whats-new/covid-19-variant.html

*

Vacciner

Men frygt ikke, der er nye vacciner på vej – og USA’s præsident Joe Biden har allerede spurgt kongressen, om de vil godkende flere milliarder dollars til de nye vacciner – med andre ord skatteborgernes surttjente skattekroner skal igen bruges til disse vacciner, der ikke hverken forhindrer smitte eller sygdom – og som har vist sig at have flere bivirkninger, og tilmed død, end vacciner normalt må have! Og folks skattekronerne bliver brugt til disse vacciner, om man vil det eller får nogle eller ej – så bliver der igen brugt oceaner af penge på det. Og det er ikke anderledes i Danmark!

Og i øvrigt vacciner, som højst er nødgodkendt, ligesom at RSV vaccinerne*1 og div. psykofarmaka er haste-hastet igennem godkendelses procedurerne, uden alle de nødvendige og/eller vigtige tests mv.! (dette har Redacted dækket i en tidligere episode og kan findes på bl.a deres YouTube eller Rumble konti.)

*1. RSV vaccinerne, der anbefales for ældre mennesker, blev fx hastet igennem systemet – og der døde 11 mennesker i de sikkerheds tests, de lavede!

Masker

Også masker har vist sig at være både fulde af skadelige stoffer og være direkte sundhedsskadelige at bruge. Dette er også en rapport, som NHS kom med i foråret/april, men som blev nedtonet og fuldstændig overset/glemt i de etablerede medier!

Redacted
Breaking News Daily

*Loading