19. juni 2024

Det store klimasvindelnummer – og du er med garanti faldet i med begge ben

*

Hvis du er én af dem, der fuldt og fast tror på mediernes dommedagsprofetier om, at der er store klimaforandringer, at jorden er ved at gå under, og at det hele er DIN skyld, fordi du kører i en bil, spiser bøf og er storforbruger af CO2, fordi du lever, som du lever – og i det hele taget er til – for det hele er jo DIN skyld, ikke!? Så er denne dokumentar til dig!

Video nederst på siden.

Dokumentaren er lavet af den engelske kanal Channel 4, og varer ca 1 time og 14 minutter – men det er den bedste time og 14 minutter, du overhovedet kan bruge, for den beviser og forklarer rigtig godt og meget tydeligt, hvor meget, der bliver svindlet, hvor mange mennesker og penge, der er involveret (klima er blevet en kæmpe industri og kæmpe business), og hvor meget der bliver presset på fra rigtig mange sider for, at DU skal tro på klima løgnen, så DU støtter den, så DU stopper med at spise kød, og så DU skal gå rundt med en evigt dårligt samvittighed – mens dem, der sætter narrativet og scorer pengene griner af dig og tester dig på din underdanighed og din villighed til at opgive alt, der gør livet lidt sjovere og sødere….

Se med her :

The Great Global Warming Swindle – Fuld Dokumentar, 2018, 19. aug.

Den store globale opvarmningssvindel skabte kontrovers i Storbritannien, da den havde premiere den 8. marts 2007 på British Channel 4.

En dokumentar af den britiske tv-producent Martin Durkin, som argumenterer imod den nærmest uimodsagte konsensus om, at global opvarmning er menneskeskabt. En erklæring fra skaberne af denne film hævder, at den videnskabelige teori om menneskeskabt global opvarmning meget vel kunne være “den største fidus i moderne tid.”

Ifølge Martin Durkin er hovedårsagen til klimaændringer ikke menneskelig aktivitet, men ændringer i stråling fra solen. Nogle har kaldt The Great Global Warming Swindle for den definitive replik til Al Gores An Inconvenient Truth.

Ved hjælp af en omfattende række af beviser hævdes det, at opvarmning gennem de sidste 300 år repræsenterer en naturlig genopretning fra en ‘lille istid’.

Ifølge programmet har mennesker en effekt på klimaet, men den er uendelig lille sammenlignet med de enorme naturkræfter, der er konstant presser globale temperaturer på den ene og den anden måde. Fra smeltende gletsjere og stigende havniveauer afliver The Great Global Warming Swindle myterne og afslører, hvad der meget vel kan vise sig at være det mørkeste kapitel i menneskehedens historie.

Ifølge en gruppe førende videnskabsmænd samlet af dokumentarist Martin Durkin er alt, hvad du nogensinde har fået at vide om global opvarmning, sandsynligvis usandt. Ligesom vi er begyndt at tage det for givet, at klimaændringer er et menneskeskabt fænomen, slår Durkins dokumentarfilm hele præmissen for global opvarmning ihjel.”

Den globale opvarmning er blevet en historie af enorm politisk betydning; miljøaktivister bruger skræmmetaktikker for at fremme deres sag; videnskabsmænd tilføjer troværdighed for at sikre milliarder af dollars i forskningspenge; politikere efter overskrifter og et medie, der er glade for at spille med. Ingen tør tale imod det for at risikere at blive upopulær, miste midler og sætte karrierer i fare.”

Medvirkende i dokumentaren :

1. Professor Tim Ball – Dept. of Climatology – University of Winnepeg, Canada

2. Professor Nir Shaviv – Institute of Physics – University of Jerusalem, Israel

3. Professor Ian Clark – Dept. of Earth Sciences – University of Ottawa, Canada

4. Dr. Piers Corbyn, Solar Physicist, Climate Forecaster, Weather Action, UK

5. Professor John Christy – Dept. of Atmospheric Science – University of Alabama, Huntsville – Lead Author, IPCC (NASA Medal – Exceptional Scientific Achievement)

6. Professor Philip Stott – Dept of Biogeography – University of London, UK

7. Al Gore – Former Presidental Candidate

8. Margaret Thatcher – Global-Warming Promoter

9. Professor Paul Reiter – IPCC & Pasteur Institute, Paris, France

10. Professor Richard Lindzen – IPCC & M.I.T.

11. Patrick Moore – Co-Founder – Greenpeace

12. Dr. Roy Spencer – Weather Satellite Team Leader – NASA

13. Professor Patrick Michaels – Department of Environmental Sciences – University of Virginia, US

14. Nigel Calder – Former Editor – New Scientist

15. James Shikwati – Economist & Author

16. Lord Lawson of Blaby – Secretary of Energy – UK Parliament Investigator, UK

17. Professor Syun-Ichi Akasofu – Director, International Arctic Research Centre

18. Professor Fredrick Singer – Former Director, US National Weather Service

19. Professor Carl Wunsch – Dept. of Oceanography – M.I.T., Harvard, University College, London, University of Cambridge, UK

20. Professor Eigil Friis-Christensen – Director, Danish National Space Centre

21. Dr. Roy Spencer – NASA Weather Satellite Team Leader

22. Paul Driessen – Author: Green Power, Black DeathMusikJazz Activity

*

Og her på dansk :

*

*Loading