17. juli 2024

Ellemann sikrer sig høj ministerpension med snedig vente-finte

*

Af Michael Glazner :

Jakob Ellemann-Jensen udnytter økonomisk sin position til det maksimale… Får nu mange millioner ekstra pensions kr, ved at vente til efter sin ferie med at gå af.

På dén måde har han lige præcis været i Folketinget som minister i 4 dage længere end de 2 år, som er nødvendigt for at få den højere sats…‼️.. og vel at huske, en MINISTER POST han fik af Mette Frederiksen, som BETALING for at vælge hende til statsminister, efter 2020 valget..

Det 100% modsat, af hvad han måneder forinden havde lovet Danmarks Vælgere. Nemlig at han ALDRIG vil STEMME på Mette Frederiksen som næste Statsminister … men så gjorde det alligevel, for en guldrandet BELØNNING :

Ministerpost, og efterfølgende FED PENSION, kun 4 dage efter sin Pligt-Tilstedeværelse i Folketinget, hvor Jakob Ellemann lavede…. INTET‼️

Skatte- og Minister-Pensions spekulanter, kan IKKE dømmes for svindel…

Men det er jo klart for enhver, at Jakob Elleman har for lang tid siden, totalt mistet sit etiske og moralske kompas..

*

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE16537960/hvor-meget-faar-en-afgaaende-vicestatsminister-i-eftervederlag-og-pension-her-er-svaret/?fbclid=IwAR3LX-gHyKi5fvJVRYkKNxUDfaybCJOijLwdSGtj0qgTTCcv7P3KV1oSMJk


Af Rasmus :

HVAD ER DET, nu er det sku snart på tide folket vågner op og tager magten tilbage fra de uduelige levebrødspolitikkere, der pisser op og ned af os alle hver dag…

Her ses skoleeksemplet på, hvor udspekulerede de er, og kun går efter vores penge…

Uffes søn, Jakob Ellemann, platter sig da lige til mange millioner ekstra pensions kroner ved at vente, til efter hans efterårsferie, med at gå af – på denne måde har han lige præcis været i Folketinget som minister i 4 dage mere end de to år, som er nødvendigt for at få den højere sats…

FY FOR HELVEDE !!!! siger jeg bare – han burde dømmes for svindel… Og fratages alt…

*
*
*Loading