17. juli 2024
*

Valuetainement har lavet en helt fantastisk spændende podcast om dét, at have været transitioneret fra det ene køn til det andet – for så at fortryde senere i livet og lave sig selv om til udgangspunktet.

Han har besøg af Oli London, som var en dreng, der blev en pige – for at blive en dreng igen.

Luka Hein, som var en pige, som blev lavet om til at være en dreng, og nu er blevet lavet om til en pige igen.

Og Erin Friday, som er en advokat og mor til en pige, som var faldet i, men som heldigvis ikke endte med, at hun transitionerede. Hun har startet en forening, hvis formål er at hjælpe børn, som er fanget i dette helvede.

*

Virkelig værd et lyt! Der er så mange mørke sider i denne nye kult, denne nye religion, som de kalder trans.

Poscasten eer små 2 timer, men er bestemt værd et lyt!

*Loading