19. juni 2024

N.Y. genindfører bekendtgørelse 2.13, Isolations- og karantæneprocedurer, som giver magt til at tvinge enhver i tvangs-karantæne samt tvangsmedicinere, man har ikke længere ret til egen krop

*

Fra 22. Nov, 2023

Appelafdelingen i den fjerde retsafdeling har omstødt Borrello, Lawler, Tague, Uniting NYS v. Hochul-dommen.

Senator George Borrello, forsamlingsmedlem Chris Tague, forsamlingsmedlem (nu kongresmedlem) Michael Lawler og borgerorganisationen, Uniting NYS havde oprindeligt sagsøgt New Yorks guvernør Kathy Hochul og New York State Department of Health over Regel 2.13 “Isolations- og karantæneprocedurer.”

Hvad betyder det? Staten kan nu tvinge ENHVER i karantæne uanset årsag, da dette ikke er begrænset til coronavirus.

Regeringen har nu lovhjemmel til at fjerne beboere fra deres hjem og tvinge dem i karantænelejre. Der er ingen aldersbegrænsning. Børn kan fjernes fra deres hjem uden forældrenes samtykke. De behøver ikke at advare borgerne, hvornår de kommer, eller hvor længe de skal i karantæne.

Du vil blive bedt om at tage ethvert skridt, som staten påbyder, herunder at tage medicin mod din vilje. Der er ingen retfærdig proces, intet retsmøde og ingen retsstat, da regeringen nu kan bortføre borgere i folkesundhedens navn.

“Dette har været en ‘David v. Goliaths kamp fra begyndelsen på mange niveauer, så det er ikke overraskende, at staten med sine grænseløse ressourcer har opnået en sejr i denne runde. Vi vil aldrig stoppe med at kæmpe for New Yorkere mod regeringens overgreb. Og så vil vi appellere denne katastrofale afgørelse til appeldomstolen, vores stats højeste domstol, som er en domstol med forfatningsmæssig integritet, og vi er sikre på retfærdighed for newyorkere,” bemærkede senator Borrello.

Du skal ikke engang tage en test for at afgøre, om du er syg – staten har fuld myndighed over dig og din krop. Dette er en af ​​de mest restriktive og undertrykkende love, der er vedtaget i amerikansk historie og ophæver vores friheder. Der er en sidste chance for at redde newyorkere – appelretten.

Hvis de kan gøre det i New York, kan de gøre det hvor som helst. Vi skal øge bevidstheden om, hvad der rent faktisk foregår, før det er for sent.

Rule 2.13 – Isolation and Quarantine Procedures

https://www.linkedin.com/pulse/rule-213-isolation-quarantine-procedures-armstrong-economics-gyube?utm_source=share&utm_medium=member_android&utm_campaign=share_via

Fra Rockland County Times :

Regel 2.13 blev først gjort mulig, da statens lovgiver i de tidlige dage af Covid 19-pandemien ændrede den udøvende lov og gav daværende guvernør Andrew Cuomo bred beføjelse til at suspendere love og udstede direktiver gennem udøvende ordrer.

Den nye kendelse afløser konklusionen fra Supreme Domstolsdommer Ronald Ploetz fra Cattaraugus County, som udtalte, at regel 2.13 overtræder det forfatningsmæssige krav om en adskillelse af beføjelser mellem den lovgivende og den udøvende magt, når der etableres handlinger så alvorlige som ufrivillig isolation.

Med regel 2.13 genindsat genoptager statens sundhedskommissær nu autoriteten at “når det er relevant for at kontrollere spredningen af ​​en meget smitsom overførbar sygdom, udstede og/eller pålægge den lokale sundhedsmyndighed at udstede isolations- og/eller karantæneordrer, i overensstemmelse med retfærdig lovgivning, til alle sådanne personer som statskommissæren for ” Sundhed bestemmer passende.”

Læs mere her :

*Loading