17. juli 2024
*

Ikke mange taler om det – specielt ikke medierne og politikere – men eliten har erklæret krig mod vores mad – og vores landmænd!

I ly af diverse krige, konflikter, “klima hysteri”, planlagte pandemier, sport, fodbold og Melodi Grand Prix og mange andre distraktioner, har eliten oprettet 100 vis af globale foreninger og råd, og afholdt mange konferencer og møder, der alle omhandler mad, landmænd og fødevare produktion.

Fx :

The United Nations food systems, UN World Food Programme (WFP) (FN)

United Nations Pre-Summit | United Nations (FN)


Food Innovation Hubs | World Economic Forum (WEF)

Food Innovation Hubs

Food Innovation Hub Europe

World food innovations

Food valley NL

Food HQ NZ

Food innovation Australia

QOOT cluster

Province of Gelderland

Good food institute

WWF Sustainable Food Initiatives

Initiatives – EAT Forum

Nordic cooperation. Healthy and sustainable food systems

The Rockefeller Foundation, Food

Community Food Initiatives

EIT Food | Accelerating Food Innovation for a Future-Fit Food System

… Og mange mange flere!

På overfladen lyder det så flot og lovende – men graver man ned i, hvad det egentlig betyder, så er det knap så rosenrødt.


C40 Cities’-initiativet

Hvad er C40 initiativet?

På deres hjemmeside skriver de følgende :

“C40 er et globalt netværk af næsten 100 borgmestre i verdens førende byer, der er forenet i aktion for at konfrontere klimakrisen.

Borgmestre i C40-byer er forpligtet til at bruge en inkluderende, videnskabsbaseret og kollaborativ tilgang til at halvere deres rimelige andel af emissioner inden 2030, hjælpe verden med at begrænse global opvarmning til 1,5°C og opbygge sunde, retfærdige og modstandsdygtige samfund.”

København er en C40 by.

C40 initiativet har også en plan for vores fødevarer :

Se linket herunder og læs mere ;
Læs mere her

Og her :

https://realdania.dk/projekter/c40

Nul forbrug af kød eller mejeriprodukter

Med andre ord :

Som en del af ‘C40 Cities’-initiativet – som har forbindelser til World Economic Forum og FN, har borgmestre i næsten 100 byer rundt om i verden sat sig det “ambitiøse mål” om nul forbrug af kød eller mejeriprodukter og nul private køretøjer inden 2030, for at “redde planeten.”

Det fungerer selvfølgelig under påskud af “klimakrisen” og ved hjælp af en masse klimapropaganda.

Mange europæriske landmænd har regnet ud, hvad der forgår og kæmper imod og demonstrerer i denne tid. Bare ikke de danske.

Vi nævner lige igen : København er en C40 by!

Nyhedsmediet Crossroads Tonight har her lavet en udsendelse om netop dette emne – om C40 byerne, som er et WEF initiativ, og som er en del af agendaen, “consumption intervention” (forbrugsintervention) , krigen mod landmændene, fødevarer, den påståede klimakrise osv…

De skriver om programmet :

“Phoenix, Arizona, bliver anklaget for at have sat en plan i gang for at forbyde kød. Byens borgmester, Kate Gallego, afviser påstanden. Argumentationen er omkring C40 Cities-dagsordenen, som fru Gallego er med på. I denne episode vil vi grave ind i, hvad den dagsorden rent faktisk indebærer, og hvordan en global dagsorden er i færd med at indføre “forbrugsintervention”, der ville ændre kostvanerne for mennesker i tæt på 100 byer rundt om i verden. Målet er blandt andet at reducere forbruget af kød og mejeriprodukter til nul.”

Se med her :

Cross Roads, 21. september 2023

Se hele programmet her :

https://www.theepochtimes.com/epochtv/cities-to-use-consumption-intervention-in-global-war-on-food-5496088?&utm_medium=Crossroads&utm_source=SocialM&utm_campaign=ZeroConsumption&utm_content=09-21-2023?utm_source=ref_share&utm_campaign=copy

FN’s fødevare pre-summit / The United Nations food systems pre-summit

I august 2021 afholdte FN et seminar / møde i Rom om verdens fødevaresituation og løsninger på fødevaremangel.

Bl.a kom der anbefalinger om mange flere skatter og afgifter på kød, man skal dyrke mere lokalt (“short chain food supply”, hvilket blev forsøgt for 200 år siden, hvilket resulterede i massiv hungersnød. Da man så, skiftede over til at dyrke “long chain food supply” , faldt hungersnøden 10%), og anbefalinger om, at alle må spise max 14 gram rødt kød om dagen – hvilket svarer til en mundfuld.

Senator Malcolm Roberts fra Queensland, Australien forklarer her til senatet, hvad det er, og hvad det betyder :

Uddrag fra talen.

Se hele talen her :

https://web.archive.org/web/20220408180112/https://www.malcolmrobertsqld.com.au/un-wants-to-ban-more-than-one-bite-of-meat-a-day/

Og se baggrunden for talen her :

https://web.archive.org/web/20220413025511/https://www.malcolmrobertsqld.com.au/mla/

Link, der bekræfter, hvad senator Malcolm Roberts siger :


WEF : Elitens globale plan for at ændre den måde, mad produceres og indtages på – gælder for alle! (bare ikke den selv!)

Aaron og Melissa Dykes fra Open Voice/ Truth stream media, der er en uafhængig medie platform, har lavet denne ret informative og grundige dokumentar, hvor de har dykket ned i, hvad WEF er, hvordan det startede, deres møder i Davos, medlemmerne, The Great Reset, Klaus Schwab og hans historie med nazisterne. Derudover hvad er PPP, Public Private Partnership, er, de runder kunstigt kød, fødevarekrise og meget mere her :

Truth Stream Media
Truth Stream Media, varer ca 58 minutter

De nævner landbrug, fødevarer og alle de drakoniske tiltag fra ca 22.38, men hele dokumentaren er ret interessant.

Se dokumentaren her, hvis linket ovenover ikke virker:

https://rumble.com/v4fbckf-wef-the-elites-global-plan-to-change-the-way-food-is-produced-and-consumed.html


Danmark som foregangsland

Som skrevet tidligere, så er Danmark selvfølgelig også involveret i planerne, da Danmark jo – som vi jo alle ved – er foregangsland og har skrevet under på div. aftaler med FN, WEF og EU, sidstnævnte styrer den lovgivende del af Agenda 21/30s indførsel.

Klimapropagandaen, hvis formål er at narre masserne, kommer fra FN, og den økonomiske del står WEF for, samt ESG, som er delen der skal presse virksomheder til at deltage, ved hjælp af WEFs ESG program.

Agenda 21/30 indføres ved hjælp af FNs 17 verdensmål, og alle lande på kloden SKAL indføre dem, men vælger selv hvordan de gør det.

Læs og se mere om agenda 21 og 30 her :

Så den ret gode dokumentar om de 17 verdensmål her :

Fire år inde i Agenda 21/30, giver man sig selv et dummestempel ved at kaste konspirationsteoretiker-kortet, for Agenda 21/30 er ingen teori, det er en komplet åbenlys konspiration, der nu indføres, for at lukke bl.a europæriske landbrug på forskellig vis. Sker det, vil det skabe hungersnød, hvilket er hensigten, da vi almindelige mennesker står i vejen for de magtsyges planer.

Kan du lide at spise hver dag, og ønsker du en fremtid for dine efterkommere, så må du begynde at sætte sig ind i hvad der forgår og advare andre. Kun folket kan standse dette vanvid og redde menneskeheden fra den transhumane teknokratiske tidsalder, der nu forsøges indført.Loading