17. juli 2024

P Diddy, rapperen, der er til mænd – og børn

Her var Justin Bieber bare 15 år gammel, og P Diddy havde fået myndighed over ham.

Den meget berømte rapper og musik mogul P Diddy, også kaldet Puf Daddy og andre navne, er lidt i vælten for tiden. Det er nemlig kommet frem, at han angiveligt skulle have sex-trafikeret og udnyttet flere håbefulde unge, i bl.a musikverdenen, sexuelt – for at de kunne “komme frem i verden” og få sig en god musikkarriere. Så faktisk bliver han af medierne set på som en Epstein version 2.0!

>> Combs er blandt de mest indflydelsesrige hiphop-producere og -chefer i de sidste tre årtier. Tidligere kendt som Puff Daddy, byggede han et af hiphops største imperier, idet han slog et spor med flere entiteter knyttet til hans berømte navn. Han er grundlæggeren af ​​Bad Boy Records og en tredobbelt Grammy-vinder, som har arbejdet med en række af de bedste kunstnere, herunder Notorious B.I.G., Mary J. Blige, Usher, Lil Kim, Faith Evans og 112. Combs skabte modetøjslinjen Sean John, lancerede TV-kanalen Revolt med fokus på musik og producerede reality-programmet “Making the Band” for MTV. Hans seneste album, “The Love Album – Off the Grid”, blev udgivet sidste år dage efter, at Combs blev hædret ved MTV VMAs. Det blev nomineret til bedste progressive R&B-album ved februars Grammy Awards, som rapper-mogulen ikke deltog i. <<

Flere store navne har de sidste par måneder meldt sig i koret af ofre, og det er ikke så lidt detaljer der kommer frem om P Diddy, eller Sean Combs, som han også hedder.

Og to ejendomme tilhørende rapperen Sean “Diddy” Combs i Los Angeles og Miami blev mandag ransaget af føderale Homeland Security Investigations-agenter og andre retshåndhævende myndigheder som led i en igangværende sexhandelsundersøgelse foretaget af føderale myndigheder i New York, fortalte to retshåndhævende embedsmænd til The Associated Press. Læs mere her.

Fra artiklen på The Independent :

“Combs, 54, er krediteret for at have været med til at starte karrieren for kunstnere, herunder Biggie Smalls, Mary J Blige og Usher. Den nuværende strafferetlige efterforskning af Combs er en stor eskalering i granskningen af ​​musikmogulen, som har været tiltalt i adskillige seksuelle overgreb retssager de seneste måneder.

I februar anklagede en mandlig musikproducent Combs for at have overgrebet ham seksuelt og tvunget ham til at gå i seng med sexarbejdere.

I november sidste år anlagde Combs’ tidligere partner, protege og kæreste, R&B-sangerinden Cassie (Casandra) Ventura en retssag, hvor hun hævdede, at hun blev handlet, voldtaget og slået af rapperen ved adskillige lejligheder i løbet af 10 år, samt flere års seksuelt misbrug, herunder voldtægt. Under retssagen sagde hun, at han tvang hende til at have sex med mandlige prostituerede, mens han filmede dem.

Venturas retssag blev afgjort en dag efter, at hun indgav det for et ikke oplyst beløb. (altså et forlig)

En anden af ​​Diddys anklagere er en kvinde, der hævder, at han voldtog hende for to årtier siden, da hun var 17 år gammel. Combs afviste på det kraftigste anklagerne. I en erklæring i december kaldte han påstandene “sygelige” og sagde, at hans anklagere “ledte efter en hurtig lønningsdag”. “Lad mig være helt klar i spyttet : Jeg gjorde ikke nogen af ​​de forfærdelige ting, der påstås,” sagde han i en udmelding. “Jeg vil kæmpe for mit navn, min familie og for sandheden.”

Læs mere her :

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/justin-bieber-p-diddy-youtube-video-usher-b2519864.html

The Sun

Læs mere

https://nationalpost-com.cdn.ampproject.org/v/s/nationalpost.com/entertainment/celebrity/justin-bieber-sean-diddy-creepy-video/wcm/de3f91d6-2906-4f4b-b3e2-c4d171f20292/amp/?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM%3D


Prince Harry og P Diddy

Prins Harry navngivet i Blockbuster Diddy Sex Trafficking retssag

https://www.thedailybeast.com/prince-harry-named-in-diddys-blockbuster-sex-trafficking-lawsuit


Herunder er nogle dokumentarer, som afslører, hvad der er sket og for hvem :

Usher afslører her, hvordan Diddy molesterede ham og Justin Bieber.

The Art of Dialogue dokumenter

Kevin Hart afslører forstyrrende festoptagelser af Diddy.. (Eksklusivt)

Diddys fester har været “talk of the town” på det seneste.

Lige fra Jamie Foxx, der indtog sit standpunkt og afslørede sandheden (om P Diddy), til Fifty Cent, der sagde nej tak at deltage i en fest med ham, har der været blandede følelser omkring Diddys vilde fester. Og nu er det Kevin Harts tur i søgelyset.

For nylig dukkede optagelser af komikeren, der var vært for en af ​​Diddys fester, op på nettet, og det vakte nogle alvorlige øjenbryn. Det viser sig, at alle rygterne om, at Diddys fester er gået ud af kontrol, vist har været sande hele tiden…

Lavet af Rizzle

50 cent afslører P Diddy og Ushers affære :

Af Rap Wise

“Puffy Flavor Camp” – blev Usher & Justin Bieber groomed af Diddy som teenagere?

PBD Podcast diskuterer også emnet her :

Patrick Bet-David, Adam Sosnick, Tom Ellsworth og Vincent Oshana får selskab af advokat Alina Habba, mens de diskuterer Usher, der afslører, at han blev adopteret af Diddy som 13-årig og flyttede ind hos ham.

PBD Podcast d 29/3/24

Sataniske ritualer i Hollywood

Den næste video har måske ikke så direkte meget med Diddy at gøre, men den viser meget godt, at der altså er noget råddent på færde i Hollywood!

Hvor længe skal dette fortsætte, før at nogen bliver afsløret!?

Ryan Garcia afslører sataniske ritualer i Hollywood

Kap Reacts

… Opdateres…Loading