20. juni 2024

Mange-milliardæren George Soros bundkorrupte, lange fingre er nede i stort set alt, alle steder i verden

Mange-milliardæren George Soros har sine lange, gamle, bundkorrupte og skruppelløse fingre langt nede i stort set alt, alle steder i verden.

Han har utallige NGO’er (“hjælpeorganisationer” og græsrodsbevægelser) i hele verden, der sætter dagsordenen (fx med klimadebatten, om vi må spise kød, at vi alle skal spise orme, at vi ikke må køre i fossilt-drevne biler, at vi SKAL bruge sol- og vindenergi osv osv) , han støtter bestemte politiske sider (som fx demokraterne i USA) men mange millioner dollars, han finder og funder “rollemodeller” såsom Greta Thunberg, der hjernevasker unge mennesker til at gå ind i hans velsmurte maskine af NGO’s, der “hjælper verden og gør den til et bedre sted” ( – kunne nemt være hans slogan.)

Nogle af de organisationer, han støtter er bl.a :

Black Lives Matter

Antifa

Og han støtter via sin organisation, Open Society Foundation, alt fra medier, til uddannelse til klima organisationer og menneskerettigheder rundt om i verden :

Når man som Soros er så aktiv med at “hjælpe” rundt om i verden – kunne man så få en lille snært af tvivl om disse mange mange organisationer, skoler og universiteter osv osv forbliver neutrale og upartiske – eller kunne man tænke, at disse mange penge forblænder modtagerne, så de begynder at køre den linie, den glade pengedonor lægger for dagen!?

For når alt kommer til alt, så er intet gratis her i livet, og “ingen gratis middage er uden bagtanker!”

Så kunne man få den tanke, at Soros med sine mange penge”gaver” giver pengene med modkrav!? Fx at universiteterne som tag SKAL undervise i WOKE agenda, i klimaforandringer og at kloden er ved at gå under (hvilket IKKE er faktuelt korrekt!), at CO2 er faaarligt (hvilket heller IKKE er faktuelt korrekt!), og at forskerne på de forskellige institutioner SKAL komme frem til bestemte resultater – ellers så mister de støtten!?

Sotos er ikke den eneste filantrop, der opererer på denne måde – Bill Gates er også af denne type, og gør præcis det samme med alle hans mange millioner.

Og sjovt nok, så er Soros også aktivt medvirkende til infiltration i regeringer :

Hvor mange af hans NGO’s får tilskud via danske skatteydere?? – dét er på tide at få det kulegravet!

I 1989 blev George Soros’ NGO’er forbudt i Kina, og selvfølgelig blev han selv forment adgang – det samme er tilfældet i Rusland tilbage i 2015.

Her er nogle vigtige links og klip:

Loading