19. juni 2024

Zelensky har åbenbart mere travlt med at lave forsider for Vogue, musikvideoer og pleje sit ego – end at tænke over en diplomatisk løsning

Præsidenten og skuespilleren Zelensky er en travl mand.

Han har ihv travlt med at iscenesætte sig selv på alle mulige måder – hvilket virker en smule off, når man tænker på, at hans land efter sigende skulle være i krig og kaos.

Men nej nej, Zelensky har travlt med at posere for damebladet Vogue, lave trance-musikvideoer med rappere, lave filmklip i greenscreen rum og sælge ud af Ukraine – måske vi lige skulle tage et nærmere kig på manden :

Når man som Zelenski er indsat af CIA, så er ikke-kompetencer en stor kompetence. Nu skal Zelenski kun bruge sit skuespillertalent, manuscriptet ligger foran ham lige til at følge.

Her overdrager Zelenski Ukraine til WEF på Davosmødet i 2020, er det en ‘folkehelt’ værdigt, har ukrainerne stemt for det?

https://twitter.com/backtolife_2022/status/1497267786984443905?t=ZZo4c2_ccJPBP9KKebTybw&s=19&fbclid=IwAR0EbRIdHeNSBSJvGohZDXog8ucCZTTcMDAY7yFf9jECDRcxgPX0N1MEtUg


Han blev også “installeret” som præsident via Hillary Clintons folk, efter at George Soros (Open Society), fraktioner af CIA mv. startede raceoptøjer, BLM og Antifa blev betalt store summer herfor, det skulle se ud som om, at befolkningen var utilfredse med daværende præsident, der til sidst måtte flygte for at redde sit liv, præsidentens “fejl” var, at han var IMOD EU, og ønskede i stedet mere samarbejde(handel) med Rusland samt tilstødende lande – det passede jo ikke ind i globalisternes plan.

I 2016 var Ukraine det land der donerede flest penge til Hillary Clinton, ligeså var det også derfra at løgnen om samarbejdet ml Trump og Rusland blev til, hvor Obama-Clinton-Biden mv. aflyttede Trump før, under valget samt efter at han blev præsident, ALT er tilbagevist via John Durham-rapporterne der nu siver ud i offentligheden.


Ukraine er gennemsyret af korruption – husk også Hunter, Joe Bidens “samarbejde” med flere ukrainske billionærer omkring naturgasfirmaet Burisma – de ukrainske billionærer har sørme også opført 2 kæmpe palæer til Biden OG Zelensky i Sunny Isles, Florida. Osv., osv., osv. Zelenskys’ palæ kostede 35 millioner dollars at opføre – en fin lille sum.

Iflg. forskellige kilder, var det til at starte med biolaboratorierne (og her) russerne ramte, IKKE civilbefolkningen, tværtimod oprettede russiske soldater humanitære steder til ukrainerne, der var i klemme blandt nazisterne, og jo (!) der er Nazister – hvilket vi har dækket flere gange her på . og som er i fare for at blive dræbt eller sulte. Om få dage kommer msm sandsynligvis til at skrive om, at russerne nægter ukrainske borgeres ret til at købe mad……..MSM er BS.

“We propose to all of you [WEF participants] to be the stakeholders, shareholders of the new Ukraine…”

https://www.bitchute.com/video/jcjd9gs73Nxg/

Og glem ikke Hunter Biden’s fede forretninger med Ukraine med farmand som mellemmand… https://youtu.be/RGK3Y9W14vM


Hej. Mit navn er Volodymyr Zelenskij.

Jeg er tidligere komiker og skuespiller. Før jeg blev Ukraines præsident, spillede jeg en tv-rolle som… :Ukraines præsident.

Året er 2016, og i tv-serien ‘Folkets tjener’ spiller jeg skolelæreren Vasily Goloborodko, der ikke ved en dyt om politik – men jeg ved, at det ikke fungerer, som det er. Jeg leverer en svada, der bliver filmet af en af mine elever. Og efter klippet går viralt på nettet, bliver jeg præsident.

Sjovt nok så bliver jeg selv Ukraines præsident 3 år senere. Altså i virkeligheden… uden at vide en dyt om politik eller have nogen form for politisk erfaring.

Det er dog altsammen blot et pudsigt sammentræf af tilfældigheder. Der er ingen magtfuld elite, der har hjulpet mig på min vej til magtens tinde – og som sidder og spiller kis-pus med os alle.

Tværtimod tænker jeg det er min deltagelse i Vild med Dans i 2006, som har gjort mig så voldsom populær, at jeg nu er Ukraines præsident.

Efter jeg er blevet præsident, er jeg blevet medlem af en lille “hygge-klub”, der hedder World Economic Forum (WEF), hvor vi bliver indstuderet og programmeret til, hvordan vi skal implementere The Great Reset og The Fourth Industrial Revolution.

Jeg sætter stor pris på, at verdens mainstream medier ikke har fokus på ovenstående, såvel som de “glemmer” at informere deres befolkning om Ukraines mangeårige angreb mod den russiske civilbefolkning i Donbas regionen.

På den måde får de mig til at fremstå som en folkehelt, og jeg kan fortsætte mit skuespil. Der er iøvrigt adskillige derude, der anklager mig for at sniffe kokain. Desuden florerer der en video og billeder af mig i sort, stramt lædertøj, bar overskrop og høje hæle. Det skal I dog ikke tage for gode varer. Det er en stand-in. Og videoen, der florerer af mig, hvor min næse nærmest vibrerer… jamen, der havde jeg fået nogle støvkorn i næsen.

Tjek selv og se efter. Begge videoer ligger længere nede.

God dag til jer alle derude.

Jeg bliver nødt til at smutte, da jeg er på vej til et møde med Klaus Scwhab og den senile olding, Biden. ☺️

Nb: kald mig gerne Lord Voldemort fremover.

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Volodymyr_Zelenskij

https://www.bt.dk/navne/fra-vild-med-dans-vinder-til-nationalhelt-gamle-klip-med-ukraines-praesident

https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy

Her er et par videoer fra Zelensky comedy dage – fra nogle TV-show han deltog i :

Link til videoen, hvor han poserer i lædertøj :

https://youtu.be/kgOSrw9Q8rcI

Her spiller han klaver med sit lem i 5 minutter :

https://www.youtube.com/watch?v=2-UiadUOrfk

Her har han vist fået lidt til næsen :

https://youtu.be/_zD2U53ZtOQ

Loading