13. juni 2024

Amerikanerne er tilsyneladende komplet ligeglade med, at deres præsident lyver og bedrager – og det samme gør sig gældende i Danmark

Biden lyver mere og stærkere, end en hest kan rende!! Og censuren mod sandheden bliver hårdere og hårdere – hurtigere!

Og desværre kommer disse løgne ikke til Danmark – jo, men her bliver de omdannet til sandheder, og danskerne hopper i med begge ben, fordi de ikke gider sætte sig ind i tingene og undersøge, om det nu også kan passe. De tænker : “hvorfor skulle medierne dog lyve, det har de da aldrig gjort før” – selvom journalister rangerer 3. nederst på troværdigheds skalaen :

Så HVORFOR stoler folk så på journalisterne, når og hvis det kommer ud gennem fjernsynet?? Det er de selvsamme journalister, der laver de nyheder!

Og lægger man mærke til det, så er ALLE nyheder totalt farvet af enten journalistens egen mening og holdning, eller redaktørens mening og holdning!

Så med andre ord, kan en journalist fx ikke lide Trump, hvilket ingen journalister kan i Danmark, så bliver det skrevne eller indslaget selvfølgelig farvet derefter! Det er logik – og det burde alle med en IQ over 3 da kunne forstå!


Trump vs Biden.

Trump er herhjemme (og af demokraterne i USA) blevet stemplet som fanden selv – på trods af, at han er den bedste præsident, som landet har haft i rigtig mange år!

Han har sørget for :

✅Stabilitet

✅God og stærk økonomi

✅ Fred med div andre lands-ledere og ikke startet nogle krige

✅Fik USA ud af div landsskadelige organisationer og aftaler såsom : WHO, G7 og Pariser aftalen,

✅Skabt mange jobs


Biden har til gengæld :

❌Er ved at køre landet totalt i sænk

❌Har eftergivet studiegæld til en masse mennesker for milliarder, hvilket kommer til at koste den almindelige amerikaner 1000vis af dollars

❌1000vis af amerikansere står nu uden arbejde og bolig

❌Har bestemt at USA ikke længere skal producere olie og gas, hvilket nu gør dem afhængige af Saudi

❌Har solgt alt USA’s olie reserve til Kina (mange millioner af tønder olie) – dvs USA har ikke mere olie ca omkring Thanksgiving! I og her.

❌Har godkendt kønsskifte operationer til og på mindreårige

❌Gav Afghanistan til Taliban uden modstand – dvs Taliban har nu rigtig meget amerikansk krigsmateriel

❌Har startet en proxy krig med Rusland via Ukraine

❌ Har åbnet grænserne for uhæmmet migration sydfra, dvs at der i hans regerings periode er vadet over 5 millioner illegale indvandrere ind over grænserne.

❌Han er dybt kriminel – faktisk er hele familien dybt kriminelle, hvilket er afsløret flere gange på denne side, fx kig her, og kig her – og de har lavet korrupte aftaler med bl.a Ukraine, Kina og andre ulødige landes ledere…

❌ Han lyver om alt fra hans søn, og hvor/hvordan han/sønnen døde, brændstof priser, om republikanere og at de eftersigende er “onde”, corona, masker og tests, om hvor “godt” det går, om sit helbred (manden er stærkt dement og kan end ikke holde sig vågen gennem interviews), om sin fortid, nutiden og sin fremtid, om hans anden søn Hunter, om at USA’s økonomi var på vej til at kollapse, da han kom til, om inflationen, at han har mødt bestemte mennesker, bl.a ham der opfandt insulin, om hvor han har gået på college, om at han fik en rigtig god jura eksamen/lå højt i klassen (det gjorde han ikke!), osv osv – listen er meget langt!

Biden er, bl.a pga sit dårlige helbred styret af en række mennesker, kaldet “handlers” – hvem må vi ikke få af vide, men han omtaler dem ofte ved pressemøder etc., ligesom div komikere, nyhedsværter og udsendelser også ofte omtaler dem – og de er dødsensrædde for bl.a spørgerunderne efter pressemøder eller møder med pressen generelt, for Biden følger ikke altid manuscriptet, og så får han sagt en masse usammenhængende vrøvl – og får måske talt over sig selv hvilket ikke er noget, gavner ham eller demokraternes sag, da det tydeligt viser, at han er unfit til sit erhverv! Videoer og bevis på dette nederst på siden 👇


Her er et lille potpourri af nogle af de mange Podcastere, nyhedsværter og udsendelser, komikere og andre berømtheder, der tager problematikken med Biden administrationen alvorligt og op.

USA er et splittet land, og desværre vælger mange at tro på de etablerede medier, der sender fake news hver dag! Fake news, der igen og igen er blevet afsløret som fake news af modige og brave sjæle ved Project Veritas m.fl.

Biden administrationen er en katastrofe for USA, og vi burde alle bede og håbe på, at republikanerne genvinder kongressen og senatet imorgen, d. 8/11-22 ved midtvejsvalget – ellers ser vi, som USA’s allierede, i absolut kaos, potentiel atomkrig med Rusland, mange landes direkte bankerot som følge af dollarens crash (kommer om ikke så længe), højere inflation, mere indvandring og migration, mere usikerhed, mere kaos, flere krige osv osv – det er kun republikanerne, der kan redde os nu!

Så, for hele verdens skyld, håb og bed for det nu!

🙏🇺🇸
Om den øgede censur
Dan Bongino siger det meget godt her :


Her er som lovet nogle videoer af Biden og hans “handlers” :

Loading