17. juli 2024

Lockdowns kommer igen – denne gang er det klima lockdowns! Og snart!

Ursula Von Der Leyen, EU’s kommisionær siger, én gang til, at vi skal “flatten the curve” – denne gang mht. vores energi forbrug – lyder det bekendt!!?

Når hun siger “flatten the curve”, så mener hun præcis det samme som med covid : vi skal alle blive hjemme, vi skal stoppe med social omgang, vi skal lave vores livsstil om, og vi bliver fattigere – denne gang på flere områder ! Derudover skal vi lade være med at bruge el og vand på bestemte tidspunkter, når regeringen eller EU synes, og de vil og kan gå ind og overtage styringen i folks smart-termostater, hvis de fx har en Google snart termostat, og skrue ned for varmen – eller helt slukke!Ingraham fortæller her i et klip fra 2021, hvordan regeringer og medier fra hele verden spreder klimahysteriet, og hvordan deres fremgangsmåde vil være – og skræmmende nok, så har hun ret i ALLE de ting, hun fortæller!!!

Se med her :

Ingraham fra Fox News, the Angle
Permanent Climate Lockdowns: The “15 Minute Cities” Are Coming, and af Bjorn Andreas Bull-Hansen, d. 12. nov.2022

The “15 minute city” is a key concept in Agenda 2030. Climate change and the environment are words used to justify what really is a confined space from which you will not be allowed to leave by car, and that’s only the start.


Det her er hvad de unge sluger råt idag – uden at bruge hovedet, desværre… :

Total fear mongering (klimahysteri) fra den fuldstændigt hjernevaskede venstrefløj!

Loading