14. juni 2024

Hvad er kirkens rolle, når den arbejder på at fremme samt reklamere for woke-kulturen og transhumanismen!?

*

Hvad sker der for også den danske kirke, når den vælger at være talerør for en kønsløs og kønsforvirret kultur, der sexualiserer og “groomer” børn og som lærer dem, at de selv kan vælge deres køn, og at lægerne blot “gætter” deres køn ved fødslen !?

Er den kristne lære ikke, at der findes 2 køn : mand og kvinde, og disse 2 skal forenes i helligt ægteskab!?

Omkring august i år valgte en kirke i København således at holde “pride” for børn – hvorfor får en kirke lov til dette!?

I England er den også helt gal – en “church og England grund/folkeskole” har i hemmelighed undervist 8-årige, at det kan være, de er født i den forkerte krop, og at 3-årige kan erklære dem selv for “non-binary” – altså uden et køn.

Se med her :

*

Ligesom flere andre tiltag fornyligt, så forsøger eliten / WEF konstant at tage modet, håbet, menneskeligheden og troen fra os – jo mere splittede vi er, jo mere gudsfrygtige og triste vi er, jo nemmere er vi at styre : divide and conquer!

Seneste udspil er, at vi skal dræbe vores kæledyr, eller i det mindste skifte dem ud med et/nogle, der “forurener mindre” med CO2 (den største hoax i menneskets historie!) – læs her! Dette også for at gøre dig modløs og glemme, hvad der er vigtigt og godt i livet!


*

Den Israelske historiker Yuval Noah Harari, som i øvrigt er Klaus Schwabs højre hånd, har udtalt flere gange, at vi ikke længere behøver en Gud, for han vil gerne lave mennesket om (nogle – ikke alle, da mange mennesker for Yuval Noah Harari ikke er andet end “useless eaters. “), bl.a vha teknologi og vacciner / indsprøjtninger – han vil gerne lave mennesket om til små Guder – og han gerne vil hacke menneskets hjerne og “gøre det bedre”, upgradere, om man vil.

Alex Jones/Infowars har samlet et lille potpourri af nogle af hans mange udtalelser her :

*

Som Yuval Noah Harari siger, så vil han upgrade mennesker til små Guder (fordi Gud ikke findes (siger han)) – og at dét med, at man synes, man har fri vilje, en sjæl, at “ingen ved, hvad der sker indeni, og hvad man tænker, andet end en selv osv osv – det er slut – det er ovre…” – fordi han vil hacke mennesker…

Derudover siger han, at historien med Jesus er “fake news”…Loading