19. juni 2024

Det er nu (ENDELIG) bevist, at der er en direkte sammenhæng mellem vaccinerne og de mange slagtilfælde

*

CDC, Centers for Disease Control and Prevention, i USA har lige meldt, at der nu er “nok mennesker”, som har taget vaccinen og efterfølgende fået et slagtilfælde! Den tager vi lige igen : at der nu er “nok mennesker”, som har taget vaccinen og efterfølgende fået et slagtilfælde!

Kunne vi håbe på, at der nu er undersøgelser på vej??

Se med her :

Fra Fox News

Dette kommer efter, at BBC sendte et interview med DR. Aseem Malhotras, hvor han smed et par “sandhedsbomber” om vaccinerne og sammenhængen mellem dem og de mange slagtilfælde, vi ser for tiden – et interview, der efterfølgende forårsagede panik :

Dr. Aseem Malhotra dukkede op på BBC News. Nyhedsværtinden talte om “statiner”, men Dr. Aseem Malhotra fik drejet interviewet rundt og fortalte hele nationen, at mRNA forårsager den massive overdødelighed – læs også her !

Største MSM (mainstream media) gennembrud til dato!

(Nu bliver nogen nok fyret på BBC!)

Dr. Aseem Malhotra:

BREAKING BBC News: Kardiolog siger, at den sandsynlige medvirkende faktor til de mange kardiovaskulære dødsfald er covid-mRNA-vaccinerne, og udrulningen bør suspenderes, indtil en undersøgelse afventes.

Vi gjorde det. Vi brød mainstream broadcast-medier!

*

BBC panikkede som følge af denne udmelding, og fik efterfølgende straks en “vaccine expert” til at trække dén udmelding tilbage samme dag…

Hvorfor det?! Hvorfor må sandheden ikke komme frem!?

Rasmussen rapporten

Der er lavet den største vox pop /undersøgelse i USA, kaldet Rasmussen rapporten, hvor amerikanerne blev spurgt, om de troede, de kendte nogen, der døde efter at de fik vaccinerne – og 1 ud af 4 amerikanere, altså 73 mio, var overbeviste om, at de kendte nogen, der døde efter, de havde fået vaccinerne, og 49% mener, at vaccinerne har foresaget signifikante bivirkninger !

Se med her :

*

Sandheden kommer altid frem til sidst!Loading