11. juli 2024

Hvorfor miljøforkæmpere og klimahysterikere er i gang med at få denne – i forvejen sjældne – hvalart udryddet!

Så længe det er i den “grønne” omstillings hellige navn, betyder det jo intet, hvor mange dyrearter man udsletter.

Sjovt, at man kunne misbruge isbjørnen i den “grønne” omstillings manipulation, (selvom vi aldrig har haft flere isbjørne, i hvert fald så længe man har anslået deres antal), men antallet af denne hval er alarmerende – men det hører man ikke noget om!? Hvorfor – fordi de kommer “i vejen for den grønne omstilling”….


Af Leighton Woodhouse and Michael Shellenberger.

På 50-årsdagen for loven om truede arter kaster grønne grupper deres engang så hellige “forsigtighedsprincip” for vinden….

Verdens mest truede hval er den nordatlantiske rethval. Kun 340 er tilbage, et fald fra 480 i 2010. Nu kan 10 nye massive offshore vindenergiprojekter få dem til at uddø. Hvorfor stiller grønne ngo’er sig på vindindustriens side over hvalerne?

*

Siden vedtagelsen af ​​1973-loven om truede arter har miljøforkæmpere kæmpet for streng beskyttelse af truede arter og “forsigtighedsprincippet”, som siger, at hvis der er nogen risiko for, at en menneskelig aktivitet vil få en art til at udrydde, bør det være ulovligt. alligevel er vi her, på 50-årsdagen for loven om truede arter, og ser hele miljøbevægelsen – @audubonsociety @SierraClub @NRDC @WHOI @NEAQ @mysticaquarium – forråde forsigtighedsprincippet og risikere udryddelsen af ​​N.A.-rethvalen.

Årsagen til dette miljøforræderi er massive industrielle vindenergiprojekter ud for USAs østkyst. Vingerne vil nå tre gange højere end Frihedsgudinden. Tårnene vil være direkte inde i et kritisk havhabitat for den nordatlantiske rethval.

Der er kun 340 af hvalerne tilbage, ned fra 348 blot et år tidligere. Så mange nordatlantiske rethvaler bliver dræbt af menneskeskabte faktorer, at der ikke har været dokumenterede tilfælde af nogen af ​​dem, der dør af naturlige årsager i årtier.

Deres gennemsnitlige levealder er faldet fra et århundrede til 45 år. Et enkelt ekstra unaturligt og unødvendigt dødsfald kan risikere at miste hele arten….

Læs mere her :

https://public.substack.com/p/why-environmentalists-may-make-this

Og her :

https://threadreaderapp.com/thread/1619778299550633984.htmlLoading