17. juli 2024

Beviser på, at eliten planlagde covid-19 pandemien, vaccine-presset og skræmmekampagnerne

D. 28-30. oktober 2019, dvs. ca 2 måneder før, Covid-19 “slap ud” fra laboratoriet i Wuhan, holdt Milken instituttet et summit, et stormøde, et slags seminar om, bl.a hvordan man nemmere og lettere kan tvinge flere vacciner i folk, nu hvor det iflg. dem gik lidt for trægt.

– Lidt ligesom Event 201, som OGSÅ foregik i oktober 2019 – og som OGSÅ handlede om, hvordan verden skulle handle, “når nu, der udbrød en pandemi, heeeelt tilfældigt!”…

– Og som de nu har planlagt den næste pandemi, nemlig Catastrophic Contagion pandemien, der kommer engang i 2025.

Nå men, i 3 dage skulle ledere, læger, (gale) videnskabsfolk og andre (købte og betalte af eliten) “eksperter” derfor mødes og diskutere i plenum og i åbne seminarer på scener foran kameraer, hvordan man bedst snyder folk, så de mere villigt tager imod vaccinerne, (gerne nye vacciner, og gerne inden der er gået det lange stykke tid, minimum 10 år, som det normalvis tager at lave en vaccine, hvor man bl.a tjekker om vaccinerne er sikre og effektive) og uden de ved, hvad de tager imod, og hvordan folk skal skræmme folk mere til at være bange for helt almindelige sygdomme, såsom influenza.

Lyder det overdrevet, synes du!?

Så lyt selv til dem her :

Udpluk fra det timelange seminar

Se den fulde video her (starter ca 0.53) :

*

Ikke nok med, at den første taler, Michael Specter, lyver og overdriver hele vejen igennem programmet (både om den spanske syge og svine-influenzaen – dette kan man selv researche – ellers bliver dette et fremtidigt emne her på siden), så belærer han folk, at de skal tage en unødvendig vaccine, der kun beskytter 23 %, “fordi det er bedre end ingenting, end 0″ (ikke taget i betragtning, hvad bivirkningerne er, hvad de gør ved kroppen og immunforsvaret på lang sigt osv osv osv!)…. – så sammenligner han vaccinerne og fabrikationen af dem med at downloader sange på sin telefon!

De snakker også om, hvordan firmaer kan profitere på det at lave vacciner/gøre folk syge, hvordan de kan samarbejde, altså det man også kalder stakeholders – og generelt, hvordan de I fremtiden kan styre slagets gang….

Summit’et er i øvrigt generøst sponseret af bl.a :


Fra deres egen hjemmeside :

“The Future of Health Summit brought together thought leaders and decision-makers to confront some of the world’s most significant health challenges by matching human, financial, and educational resources with the most innovative and impactful ideas. “

Læs mere her :

https://milkeninstitute.org/events/future-of-health-summit-2019/overviewLoading