19. juni 2024

Er du klar til at blive overvåget helt ind i hjernen, når du er på arbejde eller i skole !?

*

World Economic Forum byder på lidt af hvert – men fælles for alle indlæg, præsentationer og taler synes at være, at de (eliten) vil have fuld kontrol over dig, din økonomi, din gøren og laden, dit liv, din sjæl (som de siger, ikke eksisterer (iflg. Juval Noah Harari)), dine tanker, din hjerne osv osv osv…

På Davos mødet i januar 2023 var der en præsentation, hvor “brain transparency” (hjerne gennemsigtighed) var et emne – et emne, der får det til at løbe koldt ned af ryggen på én.

Her fortæller foredragsholderen, Nita A. Farahany fra Duke University School of Law stolt, hvordan teknologien idag er kommet så langt, at man kan komme helt ind i menneskets hjerne, altså hvordan man kan afkode følelser, tanker og meninger, og hvordan man ved hjælp af nogle teknologiske hjælpemidler kan styre, kontrollere og aflæse medarbejdere på arbejdspladsen.

Hun starter præsentationen ud med at fortælle, hvordan det KAN være med denne teknologi, og slutter så af med et par ord om, hvordan man burde lave en ny slags aftale om data sikkerhed og personlig frihed, stille sikkerhed og værne om menneskers privatliv…

Se med her :

*

Klik her på linket for videoen :

https://www.weforum.org/videos/davos-am23-ready-for-brain-transparency-english


Kina er igen foregangslandet

For en gangs skyld er Kina foregangslandet, når det kommer til disse dystopiske, kontroversielle, kommunistiske, fascistiske og skræmmende fremtidsscenarier.

De HAR allerede implementeret disse hjernebølge hatte, som folk skal gå med – og folk bliver vurderet, kontrolleret og scannet i ét væk!

Se nyhedsværten Glenn Beck’s program om det her, hvor han forklarer nærmere :


Vores allesammens Yuval Noah Harari, den Israelske historiker, manden der er Klaus Schwabs rådgiver, har også nævnt, at de (eliten) vil til at overvåge folk helt ind i hjernen og følelserne – han vil gerne hacke mennesker, og med de mange nye biometriske muligheder, der findes idag, er de åbenbart ikke langt fra målet.

Se med her :

*
*


Hvad tænker du – er det en fremtid, som du har særligt meget lyst til at opleve og være en del af??

Hville brancher ville dette passe til, hvem skal det først gå ud over, og hvordan kunne dette i praksis fungere!?

Eller er du snart klar til at sige fra…?Loading