19. juni 2024
*

Af John Brown :

C O R O N A – P A S ! !

TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS ER LIGE SÅ FLIMRENDE SKØR SOM SIT NAVN.

Der har aldrig været en rigtig pandemi. Det var en planpidemi.

Hvis WHO ikke havde erklæret covid-19 som en pandemi og verdens regeringer ikke havde lukket økonomier og det sociale liv over hele kloden, ville det næppe være blevet bemærket. Men pandemien fungerede perfekt for at øge verdens gæld til de finansielle institutioner og udvikle diktatoriske undertrykkelses-systemer, som verden aldrig havde set før.

Et af de mest totalitære undertrykkelsessystemer er de såkaldte “digitale sundhedspas”. De har ikke noget med sundhed at gøre, men handler om at sikre, at den teknokratiske elite har total kontrol over alle deres undersåtters bevægelser og handlinger, så de kan spores og eventuelt isoleres eller interneres i næste runde.

Vi så under “pandemien”, hvordan de blev brugt til at nægte uvaccinerede personer adgang til arbejdspladser, butikker eller arrangementer. Det var bare forspillet. Nu kommer det virkelige drama.

Det digitale sundhedspas er her. WHO tilslutter sig EU’s sundhedscertifikat (som vi skrev om her, her og her ), og har dermed et globalt digitalt sundhedspas. Dette er beskrevet i en artikel fra www.BiometricUpdate.com

Og vær sikker på én ting: Danske politikere vil godkende alt, hvad der kommer fra EU – uden at blinke.

Af Masha Borak :

1. juli bliver EU-certifikatet den første byggesten i WHOs Global Digital Health Certification Network, som vil omfatte en række digitale sundhedstjenester. Og mens WHO i maj erklærede , at COVID-19 ikke længere udgør en global sundhedsnødsituation, vil det internationale certifikat-program beskytte mod fremtidige pandemier.

Arbejdet med certificeringsnetværket startede i november sidste år, da Europa-Kommissionen indgik en samarbejdsaftale med WHO om globale sundhedsspørgsmål. Netværket blev officielt lanceret i denne måned af Stella Kyriakides, EU-kommissæren for sundhed og fødevaresikkerhed, som meddelte, at det “frivillige” certifikat-program allerede er blevet vedtaget af næsten 80 lande.

“En central søjle i EU’s Covid-respons, EU’s digitale Covid-certifikat er ved at blive skaleret op til et globalt niveau,” siger Kyriakides. Det blev hurtigt en global standard. Vi arbejdede hårdt sammen med vores internationale partnere for at sikre, at deres nationale certifikater kunne anerkendes under EU’s Covid Certificate Framework.”

Personligt identificerbare oplysninger vil fortsat blive administreret af EU’s medlemslande, som vil udstede digitale sundhedscertifikater og lægejournaler i overensstemmelse med WHOs retningslinjer. Organisationen vil også certificere legitimationsmyndighederne i medlemslandene og etablere deres forbindelse til den digitale infrastruktur, der hostes og finansieres af WHO.

EU-embedsmænd har allerede udråbt succesen med deres digitale sundhedscertifikat i kampen mod pandemien. En ny rapport fra den uafhængige forskningsgruppe Ada Lovelace Institute hævder dog , at kontaktsporings-apps og digitale vaccinationscertifikater blev rullet ud UDEN klare forventninger.

https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_enLoading