13. juni 2024

Interview Mr Douglas Abbott Macgregor om Ukraine krigen

*

Af Timo Schröder :

Som jeg har nævnt mange gange efterhånden, får vi her i Vesten ikke er retvisende billede af konflikten i Ukraine – langt fra.

Den gode Tucker Carlson, som blev fjernet fra Fox News af stærke liberale kræfter, trods en enorm popularitet, iblandt befolkningen, hvilket nok var hans største “fejl”.

Tucker Carlson’s direkte og oftest ikke politiske korrekte nyheder var (læs er) en bombe under det politiske styrede narrativ omkring b.la de påståede menneskeskabte klimaforandringer, Præsident Trump og dennes MAGA bevægelse, og nu også omkring konflikten i Ukraine.

Iøvrigt må det være noget af en bet for Fox News, CNN, Biden administrationen, WOKE dynastiet, sumpen i Washington, Bruxelles oma., at alle disse nu blot kan konstatere, når “Tucker On Twitter” er online, har “Tucker On Twitter” flere seere end når Fox News, CNN bringer nyheder, og væsentligt flere seere end når Demensia holder et yderst sjældent “Rally” iblandt befolkningen.

*

Som nævnt ovenfor, så er det kun ganske få uredigerede nyheder der når os her i Vesten, det være sig b.la også nyheder fra konflikten i Ukraine, herunder det Amerikanske forsvar – noget som også er faldet den gode Tucker Carlson for hjertet.

Derfor har “Tucker On Twitter” for nyligt haft et længere interview med ingen ringere end selveste Mr Douglas Abbott Macgregor, en yderst kompetent herre, der kan sin lektie, knapt 50 års militær erfaring, uddannet på b.la West Point, med masser af erfaring fra fronten, og bag de polerede borde i Pentagon, Det Hvide Hus osv.

*

Er der stadig nogle tvivlere på ventelisten, der har købt ind på den historiske fortælling der fylder nyhedsmedierne i Vesten, at Ukraine/Vesten er uskyldige, og tæt på, at vinde over Rusland, ja så se, lyt og lær.

De næste godt 53 minutter er yderst informative og i særdeleshed lærerige.

Interviewet kan ses herunder :Loading