17. juli 2024

Tyske bilproducenter er nødsaget til at lede efter andre produktionslande pga fordyrede priser

*

Af Timo Schröder :

Nettet strammes mere og mere….

Ukraine har således angrebet et NATO land’s kritiske energi infrastruktur i fredstid – imponerende flot. Hvad mon Herr und Frau Schmidt synes om det, når nu det er blevet markant dyrere, at være Tysker, og Tyskerne kan se hvordan den ene milliard Euro efter den anden forsvinde for, at ende som støtte til Ukraine ….

Altså borgernes egne penge !!

Iøvrigt har sammenslutningen af Tyske bilproducenter i ugen meldt ud, at de nu er så presset af voldsomt stigende udgifter til energi, og bureaukrati, at de ser sig nødsaget til, at lede efter nye lande til produktion af deres biler, lande med lavere udgifter til energi, mindre bureaukrati – den Tyske bilindustri er drivkraften bag den Tyske økonomi.

Det Tyske “mirakel” var 100% afhængig af billigt og stabil leverance, af energi – Russiske naturgas.

Link til artiklen er herunder :

https://www.spiegel.de/politik/deutschland/nord-stream-anschlag-in-der-ostsee-die-spuren-fuehren-in-eine-richtung-in-die-ukraine-a-befcbfbb-b1cd-4912-aeaa-56bef4dd8047?fbclid=IwAR18BoPKlXX1hIx9CfEntKPwOeJdzEJ6c1CbMwcKfE2pJdG2dOrCEspQpeELoading