17. juli 2024

Hawaii / Maoi situationen bliver værre og værre, jo mere der kommer frem!

*

Der er efterhånden kommet så meget information ud fra de lokale, fra de overlevende og fra uafhængige journalister, at sandheden ikke kan skjules meget længere.

Der stikker noget under – og det er ikke kønt!

Fx : hvorfor var der slukket for vandet, strømmen, alarm systemet, også til telefonerne – og hvorfor var skolerne lukket, så alle børnene vat hjemme alene – så de kunne brænde ihjel – alene?! Hvorfor er den samme politichef på Maoi den samme som ham, der var politichef i Vegas i 2017, hvor USA’s største masseskyderi fandt sted ( – en begivenhed der i øvrigt er omgivet af en masse mysterier, da det også her var rigtig mange ting, der ikke giver mening eller er blevet opklaret) …

*

Og hvorfor brændte de riges huse ikke?

Hvorfor bliver de beboere, hvis huse ikke brændte ned, smidt ud af deres hjem? Hvorfor vedtog byrådet ca en måned før branden, at i tilfælde af naturkatastrofer/emergencies, så kan regeringen fratage husejere deres ejendom/jord for at bruge til andre formål!? (som fx 15 minutter byerne, som de – sjovt nok også – havde besluttet noget tid forinden) Og hvorfor var alle fra regeringen/statsansatte helt tilfældigvis ikke til stede øen lige på brandens tidspunkt?

Herunder er samlet en række videoer, der sammenfattet en masse info derfra.

Se med her :

Fra tors d 24/8/23


*
Fra ons d 24/8/23

Fra tirs d 22/8/23


*
*


https://fb.watch/mDBUrm6SH_/

https://fb.watch/mDBmJTdTti/

https://fb.watch/mDCHFCeJCp/

… Opdateres…Loading