17. juli 2024

Hvad er spike proteiner (som er i corona vaccinerne)?

*

Dr. Naomi Wolf er speakeren, der interviewer de 5 yderst kompetente læger, speciallæger, professorer og eksperter til et event d 23. juni i Dallas, Texas, der omhandler bl.a dét spike proteinet, som er en del af de vacciner mod corona, og som mange folk – mere eller mindre – velvilligt og bevidst har fået sprøjtet Ind i kroppen.

Dr. Naomi Wolf er speakeren, der interviewer de 5 yderst kompetente læger, speciallæger, professorer og eksperter, når det kommer til spike proteinet, som er en del af de vacciner mod corona, som mange folk – mere eller mindre – velvilligt og bevidst har fået sprøjtet

De 5 er :

Julie Pontese, Jen Vandewater, Richard Amerling og Robert Seik er ikke med i denne omgang.
Dr. Ahmad Malik er ikke med

Dr. Paul Alexander, PhD

Dr. Heather Gessling, MD

Dr. William Malis, MD

Dr. Peter McCullough, MD, MPH

Dr. Roger Hodgkinson, MD

Hvis du vil vide mere om, hvad der er i de vacciner, så lav en kop kaffe og sæt dig godt til rette og lyt med her (på engelsk) :

*


Loading