20. juni 2024

Barack Obama’s fødselsattest er ikke ægte – det er svindel

*

Dette er næppe en ny nyhed, eftersom videoen herunder er 6 år gammel (utroligt, at Youtube ikke har taget den ned!), men historien er sjovt nok aldrig blevet nævnt i nyhederne – ihv. IKKE i de danske nyheder eller medier!

Så nu bringer vi historien her, da den er vigtig og skal frem!

Efterforskningen, det startede i 2011, var 5 år undervejs, og den sluttede i 2016.

Undersøgelsen konkluderer, at beviset er falsk, og altså ikke et ægte. Barack Hussein Obama II har altså med andre ord svindlet med sit fødselsbevis – og dette efterlader en masse spørgsmål – bl.a hvor er han så født, hedder han Barack Obama, hvorfor har han svindlet, hvem er han?? Osv osv!

Se med her og døm selv :

*

Ok, nu hvor det så er slået fast (med syvtommersøm), så skal det da lige nævnes, at sundhedsdirektøren, Loretta Fuddy, der godkendte Obama’s fødselsattest, døde i et flystyrt 2 år efter, at folk begyndte at grave i Obama’s fødselsattest.

Det er da lidt pudsigt, er det ikke!?

https://www.nbcnews.com/usnews/health-director-who-approved-obama-birth-certificate-dies-plane-crash-2d11732106?fbclid=IwAR1C40iD9qkS0XwNHSn1wxnRnSmvvggNd5vTOE2vU8ut5EKkEZL9gHv-Meg


Benny Johnson og Tucker Carlson har dykket ned i sagen

*

Se med her :


Obama’s kok døde lige pludseligt

Sidst i juli 2023 døde Obama’s kok igennem 8 år.

Tafari Campbell blev 45 år gammel.

Obamas mangeårige personlige kok, som insidere hævder afslørede intern viden, er blevet fundet død på Obama-ejendommen i Martha’s Vineyard, kun få uger efter, at efterforskere kædede Obama sammen med Pizzagate og børnesex-forbrydelser.

Ifølge mainstream-medier druknede Obamas personlige kok, Tafari Campbell, som var en fortræffelig svømmer, i blot et par meter vand (8 feet) på en perfekt stille sø.

Det rejser en masse spørgsmål : Hvorfor må man ikke få placeringen af ​​Barack og Michelle af vide under gerningsøjeblikket, var de på øen, og hvor? Myndighederne nægter at frigive de 11-opkald, der blev foretaget, hvorfor det? Hvem var han sammen med, og hvorfor hjalp personen ham ikke? Politiet skrev ikke noget i rubrikken over, hvorfor der kom et 911 opkald, og lod årsagen være blank, hvorfor ? Og deres advokat har rådet dem til ikke at sige noget, hvorfor. ..?

Tafari Campbell, 45, arbejdede i Det Hvide Hus i otte år under Obama-præsidentskabet, før han blev Barack og Michelle personlige kok, efter de forlod Det Hvide Hus i 2016, og forlydender siger, han var meget tæt på dem.

George Bush og Clintons har også haft kokke, der måtte lade livet…

Se med her :

*

Og her :

https://www.nytimes.com/2023/08/22/us/tafari-campbell-obama-chef-drown-accident.html

Hvorfor døde Obama’s kok midt i det hele??

Og er der en sammenhæng!?

26/8/23, Hvorfor dør kokke, der arbejder for eliten?Loading